Rijschool in Groenlo

Zit jij startklaar voor je rijbewijs? Waar wacht je dan nog op? Wacht niet langer en schrijf je in bij onze rijschool in Groenlo!

Een van de Nationale Rijschool-instructeurs is actief in Groenlo. Niet alleen inwoners uit Groenlo, maar ook mensen uit Eibergen, Avest of Beltrum haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Lichtenvoorde, Winterswijk en Ruurlo.

Onze rijinstructeur in Groenlo over Nationale Rijschool: "In de vijf jaar die ik bij Nationale Rijschool werk, heb ik al honderden leerlingen zien slagen. Iedere keer geeft het een kick wanneer een leerling met een grote glimlach terugkomt van zijn of haar praktijkexamen."

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Aalbregt uit Groenlo: “Ik was het openbaar vervoer enorm zat. Eindelijk had ik een goede stok achter de deur om rijlessen te gaan volgen! Ik kwam Nationale Rijschool op internet tegen en was direct enthousiast. Nu heb ik mijn papiertje binnen en ben ik nooit meer afhankelijk van de tram en metro. Heerlijk!”

De kwaliteit van Nationale Rijschool in Groenlo

 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Faalangst? Nergens voor nodig, Nationale Rijschool betaalt jouw herexamens!
 • Nationale Rijschool rekent (slechts) een tarief van €37,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
 • Start nu en betaal later !
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Neem contact op met één van onze instructeurs. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu