Rijschool in Groenlo

Proefles aanvragen

Zit jij startklaar voor je rijbewijs? Waar wacht je dan nog op? Wacht niet langer en schrijf je in bij onze rijschool in Groenlo!

Een van de Nationale Rijschool-instructeurs is actief in Groenlo. Niet alleen inwoners uit Groenlo, maar ook mensen uit Eibergen, Avest of Beltrum haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Lichtenvoorde, Winterswijk en Ruurlo.

Onze rijinstructeur in Groenlo over Nationale Rijschool: "In de vijf jaar die ik bij Nationale Rijschool werk, heb ik al honderden leerlingen zien slagen. Iedere keer geeft het een kick wanneer een leerling met een grote glimlach terugkomt van zijn of haar praktijkexamen."

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Aalbregt uit Groenlo: “Ik was het openbaar vervoer enorm zat. Eindelijk had ik een goede stok achter de deur om rijlessen te gaan volgen! Ik kwam Nationale Rijschool op internet tegen en was direct enthousiast. Nu heb ik mijn papiertje binnen en ben ik nooit meer afhankelijk van de tram en metro. Heerlijk!”

De kwaliteit van Nationale Rijschool in Groenlo

 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Faalangst? Nergens voor nodig, Nationale Rijschool betaalt jouw herexamens!
 • Nationale Rijschool rekent (slechts) een tarief van €37,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
 • Start nu en betaal later !
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Neem contact op met één van onze instructeurs. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×