Rijschool Lochem

Wil je starten met autorijlessen bij de rijschool met een hoog slagingspercentage? Begin zo snel mogelijk bij Nationale Rijschool Lochem!

De rijlessen in Lochem worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Naast Lochem rijdt hij ook in Laren, Zwiep en zelfs in Barchem. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Ruurlo, Holten en Zutphen.

Onze rijinstructeur in Lochem over Nationale Rijschool: "Iedereen herinnert zich dat moment dat hij of zij slaagde voor zijn rijexamen. Ik vind het fantastisch dat ik dit als rij-instructeur van dichtbij meemaak. Iedere dag weer."

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Possel uit Lochem: “Bij Nationale Rijschool kon ik al starten op 16,5 jarige leeftijd. Daardoor haalde ik als eerste in de klas mijn rijbewijs! Je begrijpt wel dat mijn klasgenoten zich ook direct inschreven voor het volgen van autorijlessen.”

Nationale Rijschool, omdat jij het beste verdient!

 • Gratis proefrijles t.w.v. €40 (100% vrijblijvend)!
 • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt Nationale Rijschool jouw herkansing!
 • Betaal niet teveel: slechts €37,50 per rijles.
 • Start nu en betaal later !
 • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
 • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!

Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Lochem voor jou reserveren? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×