Rijschool in Reusel

Proefles aanvragen

Jij hoeft niet langer te zoeken, je hebt de beste rijschool gevonden. Nationale Rijschool Reusel werkt met een unieke lesmethode die er voor zorgt dat jij gegarandeerd je rijbewijs B behaalt. Bij onze goede rijschool doe je dat bovendien budgetvriendelijk en in je eigen buurt.

Nationale Rijschool: de rijschool voor iedereen!

Je kan bij Nationale Rijschool Reusel autorijlessen volgen vanaf 17 jaar. Je hoeft geen rijervaring te hebben. Heb je die toch al? Geen probleem. Tijdens de gratis proefles evalueert je rijinstructeur je niveau. Vervolgens baseert hij of zij jouw unieke rijlessen op wat je al wel en wat je nog niet kan. Je kiest een van onze lespakketten en gaat samen met de rijinstructeur op pad. Hij of zij zorgt er voor dat jij gegarandeerd je rijexamen haalt.  

Waarom bij ons?

Omdat je bij onze goede rijschool profiteert van heel wat extra’s. Denk aan:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Check snel:

Je ontvangt al deze voordelen wanneer je kiest voor een rijlespakket bij onze goedkope rijschool.

Rijles in Reusel en omgeving

Leer remmen in Voorste Heikant, parkeer in Weijereind en ontdek hoe je schakelt in De Voort, Kortom, met Nationale Rijschool Reusel leer je rijden bij jou in de buurt. Meer nog, wist je dat je onze goede rijschool over heel Nederland kan vinden? Zo vind je ons ook in Eindhoven, Valkenswaard of Tilburg.

Je rijlest in je eigen wijk maar ook op een moment dat past in je planning. Je kan bij Nationale Rijschool rijlessen om 8 uur in de ochtend of om 9 uur in de avond. Zolang dat het uitkomt voor jou agenda, kan het ook voor onze rijinstructeurs. 

Versneld je rijbewijs halen

Wat een spoedcursus rijbewijs? Ja dat lees je goed. Aan de hand van een spoedcursus rijbewijs haal je het nu nog sneller. Bij de spoedcursus volgen de je rijlessen elkaar sneller op. Je leert hetzelfde als in de andere cursussen maar op een sneller tempo. Bovendien kent Nationale Rijschool geen wachttijd. Je kan dus meteen beginnen.

Gratis proefles in Reusel

Begin je rijlessen in Reusel met een gratis proefles. Vind zelf uit hoe een autorijles bij de beste rijschool van Nederland er aan toe gaat. Onze goedkope rijschool denkt aan jou en je budget. Je betaalt 40 euro voor de proefles. Wanneer je je rijlessen pakket kiest, krijg je die 40 euro terug en is je eerste proefles alsnog gratis!

Nationale rijschool biedt uitsluitend rijlessen voor het rijbewijs B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu