Rijschool Holten

Op zoek naar de beste rijschool? Nationale Rijschool rijdt ook in Holten!

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Holten. Hij rijdt in een straal van 10 km om Holten, dus ook in plaatsen als Look, Beuseberg of Neerdorp. Nationale Rijschool is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Rijssen, Nijverdal en Lochem.

Onze rijinstructeur in Holten over Nationale Rijschool: "In de vijf jaar die ik bij Nationale Rijschool werk, heb ik al honderden leerlingen zien slagen. Iedere keer geeft het een kick wanneer een leerling met een grote glimlach terugkomt van zijn of haar praktijkexamen."

Nationale Rijschool is trots op het feit dat de instructeur in Holten zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Veldkamp uit Holten: “Ik had niet zo'n haast met het halen van mijn rijbewijs. Ik ga immers dicht bij huis naar school en ook mijn sportvereniging zit in de buurt. Toen ik via internet op de website van Nationale Rijschool kwam, heb ik besloten me aan te melden voor een proefles. Het voelde zo goed om achter het stuur te zitten, dat ik toch maar voor mijn rijbewijs ben gegaan en met succes!”

Kies voor kwaliteit, kies voor Nationale Rijschool!

 • Start nu en betaal later!
 • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
 • Woon je in de uithoek van Holten, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
 • Nationale Rijschool gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
 • Lessen voor €37,50 per rijles. Slim bezig!
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.

Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Holten voor jou reserveren? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Een instructeur zal contact met je opnemen.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×