Rijschool in Zutphen

Proefles aanvragen

Wil jij gegarandeerd de allerbeste autorijschool van Nederland? In Zutphen is Nationale Rijschool al jaren de nummer 1 rijschool.

Onze rijinstructeur helpt studenten in Zutphen zo snel mogelijk aan een roze pasje. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Zutphen ook in Warnsveld, Eefde en Voorstonden. Wist je trouwens dat Nationale Rijschool in de omgeving van Zutphen meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Twello, Dieren en Deventer.

Onze rijinstructeur in Zutphen over Nationale Rijschool: "Bij veel jongeren heerst een prestatiedruk om in zo min mogelijk lessen het rijbewijs te halen. Dit geldt vooral in Zutphen, waar jongeren deel uitmaken van vriendengroepen. Ik probeer studenten zo snel mogelijk op hun gemak te laten voelen. Rijden moet leuk zijn!"

Onze Nationale Rijschool-instructeur in Zutphen is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Fieseler uit Zutphen: “Even lekker een avondje eruit? Het kon alleen wanneer er iemand in mijn omgeving ook mee ging die wel een rijbewijs had. Nu ik mijn eigen rijbewijs heb, kan ik op elke gewenst moment in de auto stappen en naar vrienden of familie die wat verder weg wonen. Genieten!”

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

 • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
 • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. Nationale Rijschool hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Het laagste uurtarief van Zutphen!
 • Hoog slagingspercentage in Zutphen.
 • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!

Sta jij al te popelen om van start te gaan? Bel met Nationale Rijschool (088-4201010) of vul het formulier in. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:
Lessen zijn nog niet beschikbaar in Zutphen
Vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte te blijven

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.