nederland rijles

Rijschool in Oisterwijk

Als je in Oisterwijk woont, is het logisch dat je graag je rijbewijs haalt bij een rijschool die ook in Oisterwijk lest. In dit geval is Nationale Rijschool een uitstekende keuze. Wij stellen jou centraal en spannen ons in om jou je rijbewijs te laten halen. Wij zijn erg overtuigd van ons eigen kunnen, en daarom bieden wij het herexamen gratis aan. Uiteraard gaan we ervoor dat jij in één keer slaagt, maar dit lukt niet iedereen.

Leren rijden in Oisterwijk

Als je kiest voor rijschool Nationale Rijschool, dan kies je voor een rijschool die je alle kneepjes van het vak leert. Wij zorgen ervoor dat je leert rijden in en buiten de bebouwde kom, op en rondom de snelweg en dat je de speciale verrichtingen tot in de puntjes leert te beheersen. Onze instructeurs monitoren jouw voortgang en geven je handige tips om nog beter auto te leren rijden.

Rijschool met lespakketten op maat

Bij veel rijscholen ben je gebonden aan vaste lespakketten. Dat is bij Nationale Rijschool niet het geval. Je bepaalt bij ons zelf hoeveel rijlessen je wilt volgen, of dat er nu 34 zijn of 43. Het is overigens ook mogelijk om binnen vijf, acht, elf of dertien dagen je rijbewijs te halen. Vind je dit te snel gaan, dan kun je ook voor de compacte rijopleiding gaan. Deze duurt tussen de vier à acht weken. Maar ook hier geldt: jij bepaalt het tempo. Wil je langer dan acht weken lessen volgen, dan is dat uiteraard mogelijk. Bekijk onze lespakketten.

Kies voor onze rijschool in Oisterwijk

Een bijkomend voordeel van Nationale Rijschool is dat wij geen lange wachttijden hanteren. Je kunt bij ons bij wijze van spreken vandaag nog starten met lessen. Kies voor onze gratis proefles en onze instructeur komt jou thuis ophalen. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×