Rijschool in Oisterwijk

Als je in Oisterwijk woont, is het logisch dat je graag je rijbewijs haalt bij een rijschool die ook in Oisterwijk lest. In dit geval is Nationale Rijschool een uitstekende keuze. Wij stellen jou centraal en spannen ons in om jou je rijbewijs te laten halen. Wij zijn erg overtuigd van ons eigen kunnen, en daarom bieden wij het herexamen gratis aan. Uiteraard gaan we ervoor dat jij in één keer slaagt, maar dit lukt niet iedereen.

Leren rijden in Oisterwijk

Als je kiest voor rijschool Nationale Rijschool, dan kies je voor een rijschool die je alle kneepjes van het vak leert. Wij zorgen ervoor dat je leert rijden in en buiten de bebouwde kom, op en rondom de snelweg en dat je de speciale verrichtingen tot in de puntjes leert te beheersen. Onze instructeurs monitoren jouw voortgang en geven je handige tips om nog beter auto te leren rijden.

Rijschool met lespakketten op maat

Bij veel rijscholen ben je gebonden aan vaste lespakketten. Dat is bij Nationale Rijschool niet het geval. Je bepaalt bij ons zelf hoeveel rijlessen je wilt volgen, of dat er nu 34 zijn of 43. Het is overigens ook mogelijk om binnen vijf, acht, elf of dertien dagen je rijbewijs te halen. Vind je dit te snel gaan, dan kun je ook voor de compacte rijopleiding gaan. Deze duurt tussen de vier à acht weken. Maar ook hier geldt: jij bepaalt het tempo. Wil je langer dan acht weken lessen volgen, dan is dat uiteraard mogelijk. Bekijk onze lespakketten.

Kies voor onze rijschool in Oisterwijk

Een bijkomend voordeel van Nationale Rijschool is dat wij geen lange wachttijden hanteren. Je kunt bij ons bij wijze van spreken vandaag nog starten met lessen. Kies voor onze gratis proefles en onze instructeur komt jou thuis ophalen. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €40. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €40 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €40 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €40 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: Voorjaarskorting €100
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €285,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hoeveel kost mijn lespakket?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu