Rijschool in Emmeloord

Proefles aanvragen

Fietsen ook zo zat? Nationale Rijschool heeft ook een rijschool in Emmeloord!

Onze instructeur rijdt in Emmeloord. Overigens lest hij naast Emmeloord ook in naburige plaatsen als Tollebeek, Espel en Bant. Wist je trouwens dat Nationale Rijschool in de omgeving van Emmeloord meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in UrkLemmer en Blokzijl.

Onze rijinstructeur in Emmeloord over Nationale Rijschool: "Ik ben er stiekem wel trots op dat mijn leerlingen met een gemiddelde van 20 lessen al slagen! Dat is allemaal te danken aan onze unieke lesmethode."

Leerlingen geven ons gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Emmeloord zit zelfs op een 9,3! Ledoux uit Emmeloord: "In 2018 ging ik op zomervakantie naar Italië, waar ik een leuke Duitse meid ontmoette. We hebben nu nog steeds een relatie. Ze woont net over de grens van Nederland, dus nu ik mijn rijbewijs heb gehaald bij Nationale Rijschool, kan ik haar gemakkelijk opzoeken. In een half jaar tijd dat ik mijn rijbewijs heb, heb ik al meer dan 13.000 kilometer afgelegd! "

Kies voor de kwaliteit van Nationale Rijschool

 • Start nu en betaal later !
 • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
 • Nationale Rijschool rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €37,50.
 • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.

Klaar om te starten met lessen in Emmeloord? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×