Rijschool Urk

Deze zomer een roadtrip maken met vrienden? Kies voor Nationale Rijschool in Urk, met meer dan 100 instructeurs de beste rijschool van Nederland.

De kans is groot dat je een Nationale Rijschool-lesauto tegenkomt in Urk, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Urk, dus ook in plaatsen als Tollebeek, Espel of Nagele. Wist je trouwens dat Nationale Rijschool in de omgeving van Urk meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Emmeloord, Dronten en Lelystad.

Onze rijinstructeur in Urk over Nationale Rijschool: “Tijdens je proefles leren we elkaar in een uurtje beter kennen. Ik haal je thuis voor de deur op in Urk als dat mogelijk is en we gaan samen de uitdaging aan! Les je liever ‘s avonds of liever overdag? Laat het me gerust even weten. Zelf sturen en je knipperlicht bedienen zijn de standaard ingrediënten voor een eerste proefles.”

Onze Nationale Rijschool-instructeur in Urk is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Riede uit Urk: “Ik zag heel erg tegen het praktijk examen op. Daardoor heb ik de dag voor het officiële examen nog een keer goed geoefend met mijn rij-instructeur. We deden net alsof het de echte examendag was. Door de goede begeleiding ben ik de dag erna geslaagd!"

Kies voor de kwaliteit van Nationale Rijschool

 • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
 • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
 • Betaal niet teveel: slechts €€37,50 per rijles.
 • Start nu en betaal later !
 • Hoog slagingspercentage in Urk.
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Ben jij onze volgende leerling? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×