Rijschool in Blokzijl

Proefles aanvragen

Vind je het ook zo spannend om te beginnen bij een rijschool in Blokzijl? Nergens voor nodig! Trap deze week nog af bij Nationale Rijschool Blokzijl!

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Blokzijl tegen een scherp tarief. Onze rij-instructeur komt overal: Blokzijl, Baarlo, Muggenbeet en Nederland. In SteenwijkEmmeloord en Wolvega rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Blokzijl over Nationale Rijschool: “Alle rijinstructeurs bij Nationale Rijschool zijn in het bezig van een geldig WRM certificaat. Het certificaat is hetzelfde als jouw diploma het bewijst dat ik jou goed les kan geven en alle vaardigheden als de beste onder de knie heb. Wil je ook les van een ervaren instructeur in Blokzijl? Wie weet zien we elkaar binnenkort, als je je inschrijft voor een proefles!”

Nationale Rijschool heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Blokzijl uitblinkt met een percentage van 100%! Silfhout uit Blokzijl: “We wilde met onze vriendengroep dolgraag eens met de auto naar Frankrijk op vakantie. Nu hoeven we geen dure vliegtickets meer te kopen, want ik ben sinds deze maand geslaagd! De vakantie naar Frankrijk staat al ingepland en ik stap uiteraard achter het stuur. Zin in!”

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

Start nu en betaal later !

 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • Woon je in een straal van 10 kilometer om Blokzijl? We halen je thuis op!
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, wij betalen jouw herexamen!
 • Lessen voor € 37,50 per rijles. Slim bezig!
 • Start nu en betaal later!
 • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!

Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Blokzijl en omgeving? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Een medewerker van ons neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu