Rijschool in Blokzijl

Vind je het ook zo spannend om te beginnen bij een rijschool in Blokzijl? Nergens voor nodig! Trap deze week nog af bij Nationale Rijschool Blokzijl!

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Blokzijl tegen een scherp tarief. Onze rij-instructeur komt overal: Blokzijl, Baarlo, Muggenbeet en Nederland. In SteenwijkEmmeloord en Wolvega rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Blokzijl over Nationale Rijschool: “Alle rijinstructeurs bij Nationale Rijschool zijn in het bezig van een geldig WRM certificaat. Het certificaat is hetzelfde als jouw diploma het bewijst dat ik jou goed les kan geven en alle vaardigheden als de beste onder de knie heb. Wil je ook les van een ervaren instructeur in Blokzijl? Wie weet zien we elkaar binnenkort, als je je inschrijft voor een proefles!”

Nationale Rijschool heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Blokzijl uitblinkt met een percentage van 100%! Silfhout uit Blokzijl: “We wilde met onze vriendengroep dolgraag eens met de auto naar Frankrijk op vakantie. Nu hoeven we geen dure vliegtickets meer te kopen, want ik ben sinds deze maand geslaagd! De vakantie naar Frankrijk staat al ingepland en ik stap uiteraard achter het stuur. Zin in!”

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

Start nu en betaal later !

 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • Woon je in een straal van 10 kilometer om Blokzijl? We halen je thuis op!
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, wij betalen jouw herexamen!
 • Lessen voor € 37,50 per rijles. Slim bezig!
 • Start nu en betaal later!
 • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!

Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Blokzijl en omgeving? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Een medewerker van ons neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×