Rijschool Lemmer

Wil je binnenkort zelf naar school rijden? Schrijf je in bij de nummer 1 rijschool van Lemmer: Nationale Rijschool.

Een van de Nationale Rijschool-instructeurs is actief in Lemmer. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Rutten, Tjerkgaast of Sleat? Dan komt hij je thuis ophalen! Nationale Rijschool is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Joure, Emmeloord en Wolvega.

Onze rijinstructeur in Lemmer over Nationale Rijschool: "Het leukst aan mijn werk als rij-instructeur vind ik de vrijheid. Ik probeer mooie wegen op te zoeken in en rondom Lemmer, zodat rijden ook leuk is om te doen. Echt, Lemmer is nog veel mooier dan je denkt!"

Leerlingen van Nationale Rijschool in Lemmer raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Popkema uit Lemmer: “Bij Nationale Rijschool kon ik al starten op 16,5 jarige leeftijd. Daardoor haalde ik als eerste in de klas mijn rijbewijs! Je begrijpt wel dat mijn klasgenoten zich ook direct inschreven voor het volgen van autorijlessen.”

Weet jij waarom je moet kiezen voor Nationale Rijschool?

 • Start nu en betaal later!
 • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
 • Onze rijinstructeur uit Lemmer haalt je bij iedere les op.
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. Nationale Rijschool hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • De laagste prijs per rijles in Lemmer.
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Sta jij al te popelen om van start te gaan? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van Nationale Rijschool voor de eerste proefles.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×