Rijschool in Lemmer

Proefles aanvragen

Wil je binnenkort zelf naar school rijden? Schrijf je in bij de nummer 1 rijschool van Lemmer: Nationale Rijschool.

Een van de Nationale Rijschool-instructeurs is actief in Lemmer. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Rutten, Tjerkgaast of Sleat? Dan komt hij je thuis ophalen! Nationale Rijschool is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Joure, Emmeloord en Wolvega.

Onze rijinstructeur in Lemmer over Nationale Rijschool: "Het leukst aan mijn werk als rij-instructeur vind ik de vrijheid. Ik probeer mooie wegen op te zoeken in en rondom Lemmer, zodat rijden ook leuk is om te doen. Echt, Lemmer is nog veel mooier dan je denkt!"

Leerlingen van Nationale Rijschool in Lemmer raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Popkema uit Lemmer: “Bij Nationale Rijschool kon ik al starten op 16,5 jarige leeftijd. Daardoor haalde ik als eerste in de klas mijn rijbewijs! Je begrijpt wel dat mijn klasgenoten zich ook direct inschreven voor het volgen van autorijlessen.”

Weet jij waarom je moet kiezen voor Nationale Rijschool?

 • Start nu en betaal later!
 • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
 • Onze rijinstructeur uit Lemmer haalt je bij iedere les op.
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. Nationale Rijschool hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • De laagste prijs per rijles in Lemmer.
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Sta jij al te popelen om van start te gaan? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van Nationale Rijschool voor de eerste proefles.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.