Rijschool in Dokkum

Proefles aanvragen

Ben je minimaal 16,5 jaar en klaar om achter het stuur te kruipen? Start dan vliegensvlug bij Nationale Rijschool in Dokkum!!

De lessen in Dokkum worden verzorgd door een ervaren instructeur. Vanuit Dokkum verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als Kollumerzwaag, H en Kollum. In LeeuwardenGrijpskerk en Drachten rijden andere instructeurs van Nationale Rijschool.

Onze rijinstructeur in Dokkum over Nationale Rijschool: We werken met z'n allen hard om de veiligste rijschool van Nederland te worden. Anticiperen is daarbij heel belangrijk. En we zoeken juist drukke gebieden op, zodat studenten geconfronteerd worden met onoverzichtelijke situaties op de weg. Dat maakt hen betere automobilisten."

Onze instructeur in Dokkum is één van de meest populaire instructeurs. van Utenhove van bottestein uit Dokkum: "Voor de tijd had ik verwacht dat ik veel moeite zou hebben met de praktijk, maar uiteindelijk bleek de theorie veel lastiger. Mijn instructeur hielp mij daarom niet alleen met praktijk, maar stelde ook een gezamenlijke theoriecursus voor. Na twee keer zakken voor mijn theorie-examen, slaagde ik daarna cum laude met slechts één vraag fout."

Veilig op weg in Dokkum dankzij Nationale Rijschool

 • Start nu en betaal later !
 • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
 • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Dokkum geen punt!
 • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! Wij betalen je herexamen t.w.v. € 270!
 • Naast excellente service biedt Nationale Rijschool ook een excellent tarief van €37,50 per rijles!
 • Hoog slagingspercentage in Dokkum.
 • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.

Wil jij lessen in Dokkum en omgeving? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×