Rijschool in Drachten

Op zoek naar de beste rijschool in Drachten? Start vandaag nog bij Nationale Rijschool Drachten!

Onze rijinstructeur helpt studenten in Drachten zo snel mogelijk aan een roze pasje. Hij rijdt overigens niet alleen in Drachten, maar ook in Beetsterzwaag, Gorredijk en Burgum. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Heerenveen, Haulerwijk en Leeuwarden.

Onze rijinstructeur in Drachten over Nationale Rijschool: “Heb je nog niet zoveel geld om lessen te nemen? Wanneer je lest bij Nationale Rijschool in Drachten kun je zelfs in termijnen je lespakket afbetalen! Zo hoef je de kosten niet in één keer te betalen, maar kun je deze gemakkelijk spreiden over zo’n 72 maanden tijd. Dat betekent niet dat je nog langer hoeft te sparen, maar vandaag nog kan beginnen! Wil je meer weten? Plan een les bij mij in en ik vertel je er alles over.”

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Drachten die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. van Rookhuizen uit Drachten: “Mijn vriendin was altijd de BOB, nadat we op een feestje waren geweest. Daardoor kon ik altijd vrij mijn eigen gang gaan! Ze wilde graag ook eens een avondje kunnen doorzakken en gaf me als verrassing een proefrijles. Ik was blij verrast toen mijn instructeur opeens voor de deur stond! Nu ik mijn rijbewijs heb, is zij de ene keer de BOB en ik de andere keer.”

Veilig op weg in Drachten dankzij Nationale Rijschool

 • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
 • Wij halen je thuis in Drachten op (en brengen je thuis).
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. Nationale Rijschool hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Lessen voor €€37,50 per rijles. Slim bezig!
 • Start direct met lessen in Drachten en betaal later. Je hoeft niet te wachten.
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Drachten en omgeving? Vul het formulier in. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×