Rijschool in Grijpskerk

Proefles aanvragen

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. Bij onze rijschool in Grijpskerk is Nationale Rijschool al jaren de nummer 1 rijschool.

De lessen in Grijpskerk worden verzorgd door een ervaren instructeur. Ook wanneer je in Gaarkeuken, Niezijl of Kommerzijl woont, komt hij je thuis ophalen. Nationale Rijschool rijdt door heel het land, ook in KloosterburenGroningen of Dokkum.

Onze rijinstructeur in Grijpskerk over Nationale Rijschool: "Het is zo tof om bij de beste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij Nationale Rijschool werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Grijpskerk."

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. van Lohuizen uit Grijpskerk: “Het leukste aan mijn rijlessen vond ik dat ik stroopwafels kreeg als ik een nieuwe vaardigheid onder de knie had. Zoiets simpels motiveerde mij enorm om keihard mijn best te doen. Ik denk dat het mede door de stroopwafels is dat ik in één keer mijn rijbewijs heb gehaald bij Nationale Rijschool.”

Ook dit is rijschool Nationale Rijschool Grijpskerk:

 • Een gratis proefles in Grijpskerk van circa één uur.
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Faalangst? Nergens voor nodig, Nationale Rijschool betaalt jouw herexamen!
 • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij Nationale Rijschool!
 • Nationale Rijschool doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
 • Start nu en betaal later !
 • De rij-intructeurs van Nationale Rijschool zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Ben jij onze volgende leerling? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door via het formulier. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×