Rijschool in Grijpskerk

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. Bij onze rijschool in Grijpskerk is Nationale Rijschool al jaren de nummer 1 rijschool.

De lessen in Grijpskerk worden verzorgd door een ervaren instructeur. Ook wanneer je in Gaarkeuken, Niezijl of Kommerzijl woont, komt hij je thuis ophalen. Nationale Rijschool rijdt door heel het land, ook in KloosterburenGroningen of Dokkum.

Onze rijinstructeur in Grijpskerk over Nationale Rijschool: "Het is zo tof om bij de beste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij Nationale Rijschool werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Grijpskerk."

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. van Lohuizen uit Grijpskerk: “Het leukste aan mijn rijlessen vond ik dat ik stroopwafels kreeg als ik een nieuwe vaardigheid onder de knie had. Zoiets simpels motiveerde mij enorm om keihard mijn best te doen. Ik denk dat het mede door de stroopwafels is dat ik in één keer mijn rijbewijs heb gehaald bij Nationale Rijschool.”

Ook dit is rijschool Nationale Rijschool Grijpskerk:

 • Een gratis proefles in Grijpskerk van circa één uur.
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Faalangst? Nergens voor nodig, Nationale Rijschool betaalt jouw herexamen!
 • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij Nationale Rijschool!
 • Nationale Rijschool doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
 • Start nu en betaal later !
 • De rij-intructeurs van Nationale Rijschool zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Ben jij onze volgende leerling? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door via het formulier. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×