Rijschool Leeuwarden

Sta jij al strak van de adrenaline? Start dan vliegensvlug bij Nationale Rijschool Leeuwarden!!

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Leeuwarden verzorgt. Naast Leeuwarden rijdt hij ook in Kletterbuurt, Sneek en zelfs in Warten. Op zoek naar een instructeur in Franeker, Dokkum of Drachten? Ook hier rijdt Nationale Rijschool.

Onze rijinstructeur in Leeuwarden over Nationale Rijschool: "Ik ben zelf jong en ik weet dat je als student of scholier nog niet veel te besteden hebt. Samen met jou kijk ik wat er mogelijk is. En het voordeel aan Nationale Rijschool: geen extra kosten als je je rijbewijs niet haalt. Je krijgt je herexamen gratis."

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. van Beker uit Leeuwarden: “Ik was er zo klaar mee om elke dag in dezelfde, muffe bus te stappen met dezelfde, muffe mensen. Op de dag dat ik 18 jaar werd, deed ik direct een proefles bij Nationale Rijschool. Dat beviel me zo goed dat ik direct een pakket heb afgesloten. Ik had het geluk dat ik bij een nieuwe instructeur kon lessen, die veel tijd voor mij had. Daardoor kon ik na anderhalve maand al afrijden.”

Start nu en betaal later!

 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • Onze rijinstructeur uit Leeuwarden haalt je bij iedere les op.
 • Faalangst? Nergens voor nodig, Nationale Rijschool betaalt jouw herexamens!
 • Het laagste uurtarief van Leeuwarden!
 • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
 • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij Nationale Rijschool werken.

Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Vul het formulier in. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×