Rijschool Zeewolde

Ben je 16,5 jaar oud en op zoek naar een goede autorijschool bij jou in de buurt? Dan is Nationale Rijschool Zeewolde! de perfecte match voor jou!

Onze rijinstructeur helpt studenten in Zeewolde zo snel mogelijk aan een roze pasje. Ook wanneer je in Frankrijk, Harderwijk of Hierden woont, komt hij je thuis ophalen. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Harderwijk, Biddinghuizen en Nunspeet.

Onze rijinstructeur in Zeewolde over Nationale Rijschool: "Het leukst aan mijn werk als rij-instructeur vind ik de vrijheid. Ik probeer mooie wegen op te zoeken in en rondom Zeewolde, zodat rijden ook leuk is om te doen. Echt, Zeewolde is nog veel mooier dan je denkt!"

Oud-leerlingen zijn zó positief over Nationale Rijschool Zeewolde dat ze Nationale Rijschool massaal aanbevelen aan hun vrienden. Sodenkamp uit Frankrijk (bij Zeewolde): "in 2020 werd ik 16 jaar. Helaas moest ik nog een half jaar wachten voordat ik bij Nationale Rijschool kon lessen, want dat mag pas vanaf 16,5 jaar. Dit ging allemaal heel erg vlot en makkelijk. Ik heb mijn instructeur nauwelijks leren kennen, omdat ik na tien lessen al slaagde."

Nationale Rijschool, omdat jij het beste verdient!

 • Start nu en betaal later!
 • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
 • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
 • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
 • All-inclusive rijlessen van € 37,50 per rijles.
 • Start direct met lessen in Zeewolde. Je hoeft niet te wachten.
 • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!

Klaar om te starten met lessen in Zeewolde? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Een medewerker van Nationale Rijschool neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu