Rijschool in Harderwijk

Vind je het ook zo spannend om te beginnen met autorijden? Nergens voor nodig! Begin zo snel mogelijk bij onze rijschool in Harderwijk!

De rij-instructeur in Harderwijk stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Harderwijk ook in Frankrijk, Tonsel en Hierden. Wil je rijlessen volgen in Zeewolde, Putten of Nunspeet, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Harderwijk over Nationale Rijschool: "Iedere automobilist herinnert zich nog die ene dag dat hij voor zijn rijbewijs. Het is een onuitwisbare herinnering. Ook ik weet nog precies wat voor weer het was en wat voor trui ik droeg. Ik vind het fantastisch dat ik op de eerste rij zit wanneer een kandidaat slaagt. Super om te zien!"

Nationale Rijschool in Harderwijk heeft één van de populairste instructeurs van alle locaties. Tienhooven uit Harderwijk: "Na elf jaar met het openbaar vervoer te hebben gereisd, vond ik het wel best. Op mijn 33e verjaardag kreeg ik een rijles cadeau van een vriend. Ik dacht dat het een grapje was, totdat mijn instructeur plotseling op de stoep stond. Uiteindelijk toch besloten om te gaan lessen. Op mijn 34e verjaardag kreeg ik een oude Opel Kadet van mijn vrienden. Best present ever!"

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • Woon je in een straal van 10 kilometer om Harderwijk? We halen je thuis op!
 • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
 • Lessen voor €€37,50 per rijles. Slim bezig!
 • Start nu en betaal later !
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!

Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Stuur ons jouw gegevens. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu