Rijschool in Biddinghuizen

Proefles aanvragen

Op zoek naar de beste rijschool in Biddinghuizen? Start dan vliegensvlug bij Nationale Rijschool!

Onze rijinstructeur in Biddinghuizen heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Onze rij-instructeur komt overal: Biddinghuizen, Lage Bijssel, Nieuwstad en Dronten. Nationale Rijschool is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in DrontenZeewolde en Nunspeet.

Onze rijinstructeur in Biddinghuizen over Nationale Rijschool: "Ik wil graag dat leerlingen zo snel mogelijk slagen, maar uiteraard niet te snel. Je hebt tijd nodig om te wennen aan de auto, aan de diverse omstandigheden op de weg et cetera. Daar neem ik graag de tijd voor, want daar lever ik de beste leerlingen mee af!"

Leerlingen van Nationale Rijschool in Biddinghuizen raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Heinemann uit Biddinghuizen: "Nationale Rijschool heeft mij geholpen om van mijn rijangst af te komen. De instructeur had bergen geduld en was de rust zelve. Heel erg fijn!"

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

Start nu en betaal later !

 • Ga voor een gratis proefles!
 • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Niet geslaagd is niet getreurd, wij betalen je herexamen!
 • Naast excellente service biedt rijschool ook een excellent tarief van €37,50 per rijles!
 • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.

Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Biddinghuizen voor jou reserveren? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

 

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu