Rijschool Winschoten

Kun je niet wachten om te beginnen met rijlessen? Sla je slag bij Nationale Rijschool in Winschoten, waar je deze week nog kunt beginnen!

De kans is groot dat je een Nationale Rijschool-lesauto tegenkomt in Winschoten, want wij hebben daar een eigen instructeur. Niet alleen inwoners uit Winschoten, maar ook mensen uit Oostereinde, Heiligerlee of Napels haalt hij graag op in zijn lesauto. Nog verder van huis? Rijschool Nationale Rijschool heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Scheemda, Oude Pekela en Zuidbroek.

Onze rijinstructeur in Winschoten over Nationale Rijschool: “Houd je van stroopwafels? Ik wel! Per week gaan er zeker twee pakken door heen. Natuurlijk ben ik bereid om mijn stroopwafels met je te delen tijdens de rijles. Maar alleen als je in één keer foutloos kunt inparkeren uiteraard, haha.”

Onze Nationale Rijschool-instructeur in Winschoten is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! van Rensen uit Winschoten: "Je rijbewijs hebben is ultieme vrijheid! Ik ben nooit meer afhankelijk van het openbaar vervoer en mijn ouders!"

Weet jij waarom je moet kiezen voor Nationale Rijschool?

 • Start nu en betaal later !
 • Gratis proefrijles t.w.v. €40 (100% vrijblijvend)!
 • Woon je in Winschoten? Dan word je thuis opgehaald.
 • Nationale Rijschool gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
 • Bij Nationale Rijschool betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €37,50.
 • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Klaar om te starten met lessen in Winschoten? Neem contact op met één van onze instructeurs. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×