Rijschool Scheemda

Ben je 16,5 jaar oud en op zoek naar een goede autorijschool bij jou in de buurt? Stap achter het stuur bij Nationale Rijschool in Scheemda!

De rijlessen in Scheemda worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Niet alleen inwoners uit Scheemda, maar ook mensen uit Winschoten, Midwolda of Nieuw Scheemda haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Winschoten, Zuidbroek en Oude Pekela.

Onze rijinstructeur in Scheemda over Nationale Rijschool: "De dag dat ik mijn rijbewijs haalde, staat me nog helder voor de geest. Dat is toch één van de mooiste momenten uit je leven. Als instructeur bij Nationale Rijschool maak ik dit moment elke keer opnieuw mee, maar dan voor mijn leerlingen. Elke keer dat een leerling slaagt, geeft dat een heerlijk gevoel."

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over Nationale Rijschool in Scheemda, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Hoogklimmer uit Scheemda: "Op 17,5-jarige leeftijd ben ik al gestart met lessen bij mijn instructeur in Scheemda. Ik was exact 18 jaar toen ik mijn rijbewijs ophaalde bij het gemeentehuis. Apetrots was ik! En nog steeds."

Nationale Rijschool, omdat jij het beste verdient!

 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. Nationale Rijschool neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • Het laagste uurtarief van Scheemda!
 • Start nu en betaal later !
 • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Scheemda en omgeving? Vul het formulier in. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×