Rijschool in Zuidbroek

Proefles aanvragen

Op zoek naar de beste rijschool? Bij Nationale Rijschool in Zuidbroek weet je zeker dat je snel en veilig slaagt voor je rij-examen!

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Zuidbroek verzorgt. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Sappemeer, Spitsbergen of Het Veen? Dan komt hij je thuis ophalen! Scheemda, Veendam en Hoogezand zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar Nationale Rijschool instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Zuidbroek over Nationale Rijschool: "Al als klein jongetje wilde ik rij-instructeur worden. Mijn oom was al rij-instructeur en ik reed soms wel eens met hem mee. Direct toen ik 18 was, ging ik voor mijn certificaat. Inmiddels ben ik 27 jaar, maar ik doe het werk met heel veel plezier. Al mijn dromen zijn uitgekomen."

Nationale Rijschool is trots op het feit dat de instructeur in Zuidbroek zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Gollnitz uit Zuidbroek: "Voor mijn baan als pakketbezorger werd ik verplicht om een rijbewijs te halen. Gelukkig opperde mijn werkgever om de rijopleiding deels te financieren. De dochter van mijn baas had ook bij Nationale Rijschool gelest en daar waren ze allebei tevreden over. Vandaar dat ik er ook gekozen heb. De eerste keer ben ik door een domme fout gezakt, maar Nationale Rijschool betaalde mijn herexamen, waar ik voor slaagde."

Waarom Nationale Rijschool Zuidbroek?

 • Start nu en betaal later!
 • Proef van Nationale Rijschool met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
 • Woon je in een straal van 10 kilometer om Zuidbroek? We halen je thuis op!
 • Niet geslaagd is niet getreurd, Nationale Rijschool betaalt je herexamen!
 • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor Nationale Rijschool en betaal slechts €37,50 per rijles!
 • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
 • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!

Wil je dat een rijinstructeur van Nationale Rijschool jou helpt om je rijbewijs te halen in Zuidbroek? Laat wat van je horen! Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu