Rijschool in Uden

Proefles aanvragen

Ervaar met een proefles of Nationale Rijschool Uden de perfecte rijschool voor jou is. Maak kennis met je instructeur en leer vlot en veilig autorijden. Onze ervaren instructeurs leren je in een korte tijd alle kneepjes van het autorijden, waardoor het rijexamen een fluitje van een cent wordt!

Nationale Rijschool: de rijschool voor iedereen

Nationale Rijschool Uden staat garant voor kwaliteit. De rijschool werkt samen met een team van deskundige instructeurs die goed opgeleid zijn en uitblinken in hun vak. Tijdens een proefles beoordeelt de instructeur je niveau, zodat hij of zij weet waar de nadruk moet liggen tijdens de lessen. Hierdoor verspil je geen tijd aan vaardigheden die je al beheerst of snel onder de knie krijgt.

Door te kiezen voor de beste rijschool in Uden, vergroot je de kans om te slagen voor je rijexamen. Onze instructeurs geven je zelfvertrouwen en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt achter het stuur.

Waarom bij ons?

Bij Nationale Rijschool Uden profiteer je niet alleen van de deskundigheid van onze instructeurs, maar ook van vele andere voordelen.

Autorijschool in Uden en omstreken

Gedurende een rijles ligt de focus volledig op jou. De instructeur stemt de les af op jouw behoeften, zowel inhoudelijk als praktisch. Je hebt de mogelijkheid om thuis te worden opgehaald door de instructeur. Samen rijd je door de wijken waar je dagelijks komt, zoals het centrum, de Lippstadt-singel en andere nabijgelegen bezienswaardigheden. Bovendien worden de lessen ingepland op tijdstippen die jou goed uitkomen. Onze instructeurs zijn flexibel, dus autorijlessen kunnen ook 's ochtends of 's avonds plaatsvinden. Liever rijles in Tilburg, Helmond of Breda? Geen probleem, Nationale Rijschool is actief door heel Nederland.

Spoedcursus voor je rijbewijs

Met een spoedcursus rijbewijs van Nationale Rijschool Uden haal je nog sneller je rijbewijs. De rijlessen vinden plaats binnen 1 tot 4 weken. Je kunt ervoor kiezen om alle lessen in één week te volgen of ze over een maand te spreiden, afhankelijk van je tijdschema. Door meerdere uren per dag les te volgen, boek je snel vooruitgang. Je kunt je rijexamen al binnen 5 tot 8 dagen afleggen. Er is geen wachttijd, dus je kunt direct starten.

Proefles in Uden

Dankzij onze ervaren instructeurs behoren de voordelige rijlessen van Nationale Rijschool tot de beste in Uden. Iedere lessenreeks start met een proefles, die geheel kosteloos is. Aan de hand van deze les bepaalt de instructeur je niveau en stelt hij of zij het rijlespakket samen.

Je betaalt 40 euro voor de proefles, maar als je daarna besluit om lessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijg je dit bedrag terug. Na de les ontvang je een informatiefolder om op je gemak te beslissen of je al je rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Uden. Reserveer nu je gratis proefles en profiteer van alle voordelen!

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×