Rijschool in Sittard

Proefles aanvragen

Sta jij al strak van de adrenaline? Maak een rijdende start bij Nationale Rijschool Sittard!

Onze instructeur in Sittard helpt jou het beste uit jezelf te halen! De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Windraak, Munstergeleen en Limbricht. Zit jouw keuze er niet tussen? Nationale Rijschool rijdt ook in Elsloo, Echt of Heerlen.

Onze rijinstructeur in Sittard over Nationale Rijschool: "Ik ben zelf jong en ik weet dat je als student of scholier nog niet veel te besteden hebt. Samen met jou kijk ik wat er mogelijk is. En het voordeel aan Nationale Rijschool: geen extra kosten als je je rijbewijs niet haalt. Je krijgt je herexamen gratis."

Nationale Rijschool in Sittard heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Munniksma uit Sittard: "Voor de tijd had ik verwacht dat ik veel moeite zou hebben met de praktijk, maar uiteindelijk bleek de theorie veel lastiger. Mijn instructeur hielp mij daarom niet alleen met praktijk, maar stelde ook een gezamenlijke theoriecursus voor. Na twee keer zakken voor mijn theorie-examen, slaagde ik daarna cum laude met slechts één vraag fout."

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

Start nu en betaal later !

 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Faalangst? Nergens voor nodig, Nationale Rijschool betaalt jouw herexamen!
 • Lessen voor €53 per rijles. Slim bezig!
 • Start nu en betaal later !
 • Start direct met lessen in Sittard. Je hoeft niet te wachten.

Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door via het formulier. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:
Lessen zijn nog niet beschikbaar in Sittard
Vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte te blijven

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.