Rijschool in Echt

Proefles aanvragen

Zie jij jezelf al rijden in een mooie Fiat 500 of een stoere Audi A3? Bij Nationale Rijschool zorgen we dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt in Echt. Start dan vliegensvlug bij onze rijschool in Echt!

Een van de Nationale Rijschool-instructeurs is actief in Echt. Onze rij-instructeur komt overal: Echt, Susteren, Montford en Maasbracht. Op zoek naar een instructeur in Sittard, Horn of Roermond? Ook hier rijdt Nationale Rijschool.

Onze rijinstructeur in Echt over Nationale Rijschool: "Ik wil graag dat leerlingen zo snel mogelijk slagen, maar uiteraard niet te snel. Je hebt tijd nodig om te wennen aan de auto, aan de diverse omstandigheden op de weg et cetera. Daar neem ik graag de tijd voor, want daar lever ik de beste leerlingen mee af!"

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij Nationale Rijschool in Echt. van Hes uit Echt: “Mijn vriendengroep bestaat uit zes mensen die allemaal kort op elkaar jarig zijn. We besloten een weddenschap aan te gaan: wie het langste over zijn rijbewijs zou doen, zou de rest op een avondje uit moeten trakteren. Gelukkig slaagde ik als derde, bovendien zelfs na één keer. Geweldig!”

Weet jij waarom je moet kiezen voor Nationale Rijschool?

 • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
 • Onze rijinstructeur uit Echt haalt je bij iedere les op.
 • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
 • Betaal niet teveel: slechts €€37,50 per rijles.
 • Start nu en betaal later!
 • Nationale Rijschool doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Echt en omgeving? Laat je gegevens achter via het formulier. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu