Rijschool in Rijssen

Proefles aanvragen

Ben je het spuugzat dat je ouders je overal heenrijden? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: Nationale Rijschool Rijssen!?

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Rijssen. Niet alleen inwoners uit Rijssen, maar ook mensen uit Zuna, Enter of Ligtenberg haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Op zoek naar een instructeur in Holten, Nijverdal of Almelo? Ook hier rijdt Nationale Rijschool.

Onze rijinstructeur in Rijssen over Nationale Rijschool: "Het lijkt me heel leuk als ik je mag begeleiden met lessen. Wil je meer over mij weten? Ik ben al 21 jaar gelukkig getrouwd, heb twee katten en wekelijks vind je me op het korfbalveld."

Leerlingen van Nationale Rijschool in Rijssen raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Steinman uit Rijssen: "Onlangs ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer, namelijk designer. Ik had nog geen rijbewijs, maar dit bleek noodzakelijk om klanten te bezoeken. Sommige van mijn klanten wonen op plaatsen waar ik moeilijk met het OV kan komen. Via Nationale Rijschool ingeschreven voor een spoedopleiding, en na 18 dagen was ik geslaagd bij een instructeur in Rijssen."

Zeven redenen om voor Nationale Rijschool Rijssen te kiezen!

 • Start nu en betaal later !
 • Maak kennis met Nationale Rijschool en plan een proefrit!
 • Woon je in Rijssen? Dan word je thuis opgehaald.
 • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
 • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij Nationale Rijschool!
 • Prima slagingspercentage in Rijssen dankzij unieke lesmethode.
 • De rij-intructeurs van Nationale Rijschool zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Klaar om te starten met lessen in Rijssen? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:
Lessen zijn nog niet beschikbaar in Rijssen
Vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte te blijven

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu