Rijschool Rijssen

Ben je het spuugzat dat je ouders je overal heenrijden? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: Nationale Rijschool Rijssen!?

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Rijssen. Niet alleen inwoners uit Rijssen, maar ook mensen uit Zuna, Enter of Ligtenberg haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Op zoek naar een instructeur in Holten, Nijverdal of Almelo? Ook hier rijdt Nationale Rijschool.

Onze rijinstructeur in Rijssen over Nationale Rijschool: "Het lijkt me heel leuk als ik je mag begeleiden met lessen. Wil je meer over mij weten? Ik ben al 21 jaar gelukkig getrouwd, heb twee katten en wekelijks vind je me op het korfbalveld."

Leerlingen van Nationale Rijschool in Rijssen raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Steinman uit Rijssen: "Onlangs ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer, namelijk designer. Ik had nog geen rijbewijs, maar dit bleek noodzakelijk om klanten te bezoeken. Sommige van mijn klanten wonen op plaatsen waar ik moeilijk met het OV kan komen. Via Nationale Rijschool ingeschreven voor een spoedopleiding, en na 18 dagen was ik geslaagd bij een instructeur in Rijssen."

Zeven redenen om voor Nationale Rijschool Rijssen te kiezen!

 • Start nu en betaal later !
 • Maak kennis met Nationale Rijschool en plan een proefrit!
 • Woon je in Rijssen? Dan word je thuis opgehaald.
 • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
 • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij Nationale Rijschool!
 • Prima slagingspercentage in Rijssen dankzij unieke lesmethode.
 • De rij-intructeurs van Nationale Rijschool zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Klaar om te starten met lessen in Rijssen? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×