Rijschool in Almelo

Wil jij deze winter zonder je ouders naar Oostenrijk rijden voor de ultieme wintersportvakantie? Ga dan op voor je rijbewijs. Start deze week bij Nationale Rijschool Almelo !

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Almelo tegen een scherp tarief. Hij rijdt overigens niet alleen in Almelo, maar ook in Nijrees, Bavinkel en Aadorp. Nationale Rijschool rijdt door heel het land, ook in RijssenNijverdal of Hengelo.

Onze rijinstructeur in Almelo over Nationale Rijschool: "Eén van de pluspunten van Nationale Rijschool is het feit dat kandidaten direct kunnen starten. Ook is het mogelijk om een spoedopleiding te volgen. Je haalt dan binnen een week het roze pasje. Wel is het dan belangrijk dat je een hele week vrij hebt, omdat er veel gelest wordt."

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over Nationale Rijschool gesproken. Over onze rij-instructeur in Almelo zijn velen te spreken. Benink uit Almelo: “Ik vond het autorijden heel spannend. Mijn rijinstructeur had heel veel geduld met me en stelde me elke keer weer op mijn gemak. Daardoor heb ik na 30 lessen mijn praktijkexamen gedaan en ben ik in één keer geslaagd!”

Nationale Rijschool, omdat jij het beste verdient!

 • Start nu en betaal later !
 • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
 • Woon je in Almelo? Dan word je thuis opgehaald.
 • Soms zit het afrijden tegen... Nationale Rijschool weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
 • Laat je niet afzetten! Kies voor Nationale Rijschool, wij hanteren de eerlijke prijs van €37,50.
 • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
 • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.

Wil jij lessen in Almelo en omgeving? Neem contact op met één van onze instructeurs via het formulier. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu