Rijschool Oude-Tonge

Wij helpen jaarlijks honderden leerlingen bij het behalen van hun rijbewijs. Ben jij onze volgende geslaagde? Kies net als 26.000+ anderen voor Nationale Rijschool in Oude-tonge.

Een van de Nationale Rijschool-instructeurs is actief in Oude-tonge. Hij rijdt in een straal van 10 km om Oude-tonge, dus ook in plaatsen als Nieuwe-Tonge, Achthuizen of Den Bommel. Dankzij de hoge dekkingsgraad van Nationale Rijschool kun je ook bij ons lessen in Sommelsdijk, Steenbergen of Hellevoetsluis.

Onze rijinstructeur in Oude-tonge over Nationale Rijschool: "Het lijkt me heel leuk als ik je mag begeleiden met lessen. Wil je meer over mij weten? Ik ben al 21 jaar gelukkig getrouwd, heb twee katten en wekelijks vind je me op het korfbalveld."

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Koolhaas uit Oude-tonge: "Ik belde Nationale Rijschool op, omdat ik binnen een week wilde slagen. Dit bleek op zo'n korte termijn niet mogelijk, omdat er ook een CBR-examen aangevraagd moest worden. Uiteindelijk twee weken later begonnen, maar wel in vijf dagen geslaagd. In totaal reed ik zes uur per dag en dat vijf dagen lang. Ik slaagde in één keer, maar was dat weekend wel helemaal versleten. Toch raad ik het iedereen aan om het zo te doen!"

Ben jij de volgende coureur in spé?

Start nu en betaal later!

 • Maak kennis met Nationale Rijschool en plan een proefrit!
 • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
 • Faalangst? Nergens voor nodig, Nationale Rijschool betaalt jouw herexamens!
 • De laagste prijs per rijles in Oude-tonge.
 • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
 • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!

Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Vul het formulier in. Een instructeur zal contact met je opnemen.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×