Rijschool in Oude-Tonge

Proefles aanvragen

Wij helpen jaarlijks honderden leerlingen bij het behalen van hun rijbewijs. Ben jij onze volgende geslaagde? Kies net als 26.000+ anderen voor Nationale Rijschool in Oude-tonge.

Een van de Nationale Rijschool-instructeurs is actief in Oude-tonge. Hij rijdt in een straal van 10 km om Oude-tonge, dus ook in plaatsen als Nieuwe-Tonge, Achthuizen of Den Bommel. Dankzij de hoge dekkingsgraad van Nationale Rijschool kun je ook bij ons lessen in Sommelsdijk, Steenbergen of Hellevoetsluis.

Onze rijinstructeur in Oude-tonge over Nationale Rijschool: "Het lijkt me heel leuk als ik je mag begeleiden met lessen. Wil je meer over mij weten? Ik ben al 21 jaar gelukkig getrouwd, heb twee katten en wekelijks vind je me op het korfbalveld."

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Koolhaas uit Oude-tonge: "Ik belde Nationale Rijschool op, omdat ik binnen een week wilde slagen. Dit bleek op zo'n korte termijn niet mogelijk, omdat er ook een CBR-examen aangevraagd moest worden. Uiteindelijk twee weken later begonnen, maar wel in vijf dagen geslaagd. In totaal reed ik zes uur per dag en dat vijf dagen lang. Ik slaagde in één keer, maar was dat weekend wel helemaal versleten. Toch raad ik het iedereen aan om het zo te doen!"

Ben jij de volgende coureur in spé?

Start nu en betaal later!

 • Maak kennis met Nationale Rijschool en plan een proefrit!
 • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
 • Faalangst? Nergens voor nodig, Nationale Rijschool betaalt jouw herexamens!
 • De laagste prijs per rijles in Oude-tonge.
 • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
 • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!

Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Vul het formulier in. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu