Rijschool Oldenzaal

Zie jij jezelf al rijden in een mooie Fiat 500 of een stoere Audi A3? Bij Nationale Rijschool zorgen we dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt in Oldenzaal. Nationale Rijschool heeft ook een rijinstructeur in Oldenzaal!

Een van de Nationale Rijschool-instructeurs is actief in Oldenzaal. Niet alleen inwoners uit Oldenzaal, maar ook mensen uit De Essen, De Lutte of Losser haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Nationale Rijschool rijdt door heel het land, ook in Enschede, Hengelo of Almelo.

Onze rijinstructeur in Oldenzaal over Nationale Rijschool: “Of ik het niet zat wordt, dagelijks in de auto zitten? Nee, het is juist super leuk! Jij bent anders dan de volgende leerling en dat maakt het heel leuk. Geen enkele rit is hetzelfde.”

Leerlingen geven Nationale Rijschool gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Oldenzaal zit zelfs op een 9,3! Hesse uit Oldenzaal: “Ik schoof mijn rijbewijs maar voor me uit, omdat ik bang was om in de lesauto te stappen. Ik heb geen moment spijt dat ik me op een dapper moment toch heb aangemeld bij Nationale Rijschool! Het viel reuze mee en de instructeur stelde me zo op mijn gemak dat ik nu met alle plezier achter het stuur stap.”

Zes redenen om voor Nationale Rijschool Oldenzaal te kiezen!

 • Start nu en betaal later!
 • Gratis proefrijles t.w.v. €40 (100% vrijblijvend)!
 • Woon je in de uithoek van Oldenzaal, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
 • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
 • Betaal niet teveel: slechts €37,50 per rijles.
 • Begin deze week nog met rijlessen.

Sta jij al te popelen om van start te gaan? Stuur ons jouw gegevens via het formulier. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×