Rijschool in Oldenzaal

Proefles aanvragen

Zie jij jezelf al rijden in een mooie Fiat 500 of een stoere Audi A3? Bij Nationale Rijschool zorgen we dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt in Oldenzaal. Nationale Rijschool heeft ook een rijinstructeur in Oldenzaal!

Een van de Nationale Rijschool-instructeurs is actief in Oldenzaal. Niet alleen inwoners uit Oldenzaal, maar ook mensen uit De Essen, De Lutte of Losser haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Nationale Rijschool rijdt door heel het land, ook in Enschede, Hengelo of Almelo.

Onze rijinstructeur in Oldenzaal over Nationale Rijschool: “Of ik het niet zat wordt, dagelijks in de auto zitten? Nee, het is juist super leuk! Jij bent anders dan de volgende leerling en dat maakt het heel leuk. Geen enkele rit is hetzelfde.”

Leerlingen geven Nationale Rijschool gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Oldenzaal zit zelfs op een 9,3! Hesse uit Oldenzaal: “Ik schoof mijn rijbewijs maar voor me uit, omdat ik bang was om in de lesauto te stappen. Ik heb geen moment spijt dat ik me op een dapper moment toch heb aangemeld bij Nationale Rijschool! Het viel reuze mee en de instructeur stelde me zo op mijn gemak dat ik nu met alle plezier achter het stuur stap.”

Zes redenen om voor Nationale Rijschool Oldenzaal te kiezen!

 • Start nu en betaal later!
 • Gratis proefrijles t.w.v. €45 (100% vrijblijvend)!
 • Woon je in de uithoek van Oldenzaal, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
 • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
 • Betaal niet teveel: slechts €53 per rijles.
 • Begin deze week nog met rijlessen.

Sta jij al te popelen om van start te gaan? Stuur ons jouw gegevens via het formulier. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:
Lessen zijn nog niet beschikbaar in Oldenzaal
Vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte te blijven

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×