Rijschool in Enschede

Proefles aanvragen

Bij onze rijschool halen leerlingen over het algemeen binnen enkele maanden hun rijbewijs. Kies voor onze rijschool in Enschede, met meer dan 100 instructeurs de beste rijschool van Nederland.

Onze instructeur rijdt in Enschede. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Enschede, dus ook in plaatsen als Lonneker, Glanerbrug of Usselo. Nationale Rijschool rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook OldenzaalHengelo of Almelo.

Onze rijinstructeur in Enschede over Nationale Rijschool: “De meeste voldoening haal ik uit het feit dat ik elke dag leerlingen help om beter te rijden dan de vorige keer. Door specifieke aandachtspunten per les te gebruiken, ontwikkel je jezelf op alle vlakken tot een verantwoorde weggebruiker. Daar draag ik met alle plezier mijn steentje aan bij.”

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. van Veldhuijsen uit Enschede: "Als je mij vraagt of ik weet hoe ik ruitenwisservloeistof moet bijvullen? Dat zou ik echt niet weten. Maar... rijden kan ik wel, met dank aan mijn instructeur. In totaal 28 lessen afgenomen en in één keer geslaagd: helemaal blij."

Start nu en betaal later !

Alle pluspunten opgesomd:

 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
 • Nergens in Enschede betaal je minder voor een rijles.
 • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
 • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!

Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Vul het formulier in. We nemen contact met je op voor een proefles.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:
Lessen zijn nog niet beschikbaar in Enschede
Vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte te blijven

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×