Rijschool in Maarssen

Proefles aanvragen

Woon je in Maarssen en ben je op zoek naar een goede autorijschool? Dan ben je bij Nationale Rijschool Maarssen aan het juiste adres. Dankzij onze ervaren rijinstructeurs en instructrices en onze unieke lesmethode leer jij rijden in enkele weken. Volg een van onze budgetvriendelijke lespakketten of een spoedcursus rijbewijs halen en houd je rijbewijs snel in handen.

Kwalitatieve autorijschool in Maarssen

De rijlespakketten van Nationale Rijschool zijn uniek. Onze goedkope rijschool biedt lessen aan op maat en op een moment dat voor jou past. De rijinstructeur of instructrice komt naar jou toe en haalt je op. Jij leert alle kneepjes van het autorijden op jouw tempo.

Waarom bij ons

Onze goede en budgetvriendelijke autorijschool in Maarssen biedt heel wat voordelen voor iedereen die bij on lest. We sommen enkele van de voordelen voor je op:

gratis proefles x

Heb je nog meer goede redenen nodig om bij Nationale Rijschool te lessen? Lees dan zeker verder.

Rijschool in Maarssen en omgeving

Leren rijden doe je het snelst bij jou in de buurt waar je de straten en drukke kruispunten al kent. Je gaat parkeren in wijken zoals Maarsseveen, Maarssenbroek en Maarssen-Dorp. Ook als je niet in Maarssen woont kan je autorijlessen volgen bij Nationale Rijschool. Je vindt ons ook in steden zoals Utrecht, Bilthoven en Hilversum.

Leer rijden voor of na de werk- of schooluren. Wil je om 7 uur in de ochtend aan de slag of net laat in de avond, dat kan. Onze rijinstructeurs komen naar jou toe wanneer jij wilt.

Snel je rijbewijs halen

Volg een spoedcursus rijbewijs als je met spoed je rijbewijs wilt halen. Bij een spoedcursus volgen de lessen elkaar sneller op en leg je meteen de datum voor je rijexamen vast. Bovendien is er geen wachttijd bij Nationale Rijschool Maarssen. Haal extra snel je rijbewijs in Maarssen met onze voordelige spoedcursus.

bekijk hier onze lespakketten

Boek jouw gratis proefles

De goedkoopste rijschool in Maarssen is Nationale Rijschool, mede dankzij de gratis proefrijles. Aan de hand van deze gratis proefles kan je  de kosten van je rijlessen drukken. Je betaalt 40 euro voor de proefles die je terug krijgt als je al je autorijlessen bij onze goedkope rijschool volgt.

gratis proefrijles

Bij Nationale Rijschool kan je enkele autorijlessen B volgen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×