Rijschool Lienden

Schakelen, remmen, gas geven, sturen, invoegen en inparkeren: wil jij al deze vaardigheden beheersen? Start vandaag nog bij Nationale Rijschool Lienden!

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Lienden tegen een scherp tarief. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Lienden, dus ook in plaatsen als Ingen, Kesteren of . Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Rhenen, Kesteren en Beneden-Leeuwen.

Onze rijinstructeur in Lienden over Nationale Rijschool: "De gemiddelde leerling slaagt binnen 30 lessen. Ik probeer je zoveel mogelijk op de echte situatie voor te bereiden. Zo moet je op het eind bijvoorbeeld zonder navigatie van A naar B rijden. Dat gaat helemaal goedkomen!"

De instructeurs van Nationale Rijschool zijn graag geziene gasten in Lienden. Bolle uit Lienden: "Ik was best wel gespannen voor de proefles, maar mijn instructeur zorgde ervoor dat ik me direct op mijn gemak voelde. Na 24 lessen slaagde ik in

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

 • Start nu en betaal later!
 • Maak kennis met Nationale Rijschool en plan een proefrit!
 • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, Nationale Rijschool betaalt jouw herexamen!
 • Bij Nationale Rijschool betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €37,50.
 • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Vul het formulier in. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van Nationale Rijschool voor de eerste proefles.

 

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu