Rijschool in Beneden-Leeuwen

Wil jij ook de ultieme vrijheid ervaren? Stap achter het stuur bij Nationale Rijschool in Beneden-Leeuwen!

De lessen in Beneden-Leeuwen worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij rijdt overigens niet alleen in Beneden-Leeuwen, maar ook in Warnel, Boven-Leeuwen en Echteld. Lienden, Kesteren en Tiel zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar Nationale Rijschool instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Beneden-Leeuwen over Nationale Rijschool: “Wil jij starten met je lessen? Dan zie ik ernaar uit om je te ontmoeten! Ik breng je graag alle kneepjes van het ‘vak’ bij. Wanneer je het fijn vind dat ik bij je rijexamen meega is dat zelf een mogelijkheid.”

De instructeurs zijn graag geziene gasten in Beneden-Leeuwen. Veldhuise uit Beneden-Leeuwen: “Op zaterdag speel ik met mijn tweelingbroer korfbalwedstrijden. Daar moeten we regelmatig een flink eind voor rijden. Tot voor kort waren we afhankelijk van onze ouders om te rijden. Maar nu we allebei ons rijbewijs hebben gehaald bij onze rijschool kunnen we zelf rijden. O ja, ik wil nog wel even genoemd hebben dat ik vier dagen eerder geslaagd ben dan mijn tweelingbroer!”

Ken jij de voordelen van Nationale Rijschool al?

 • Start nu en betaal later !
 • Ga voor een gratis proefles!
 • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. Nationale Rijschool neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • Laat je niet afzetten! Kies voor Nationale Rijschool, wij hanteren de eerlijke prijs van €37,50.
 • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
 • De rij-instructeurs voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Vul het formulier in. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×