Rijschool Joure

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: Nationale Rijschool Joure!?

Onze rijinstructeur in Joure heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Woon je in Broek, Langweer of Haskerhorne? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. In Heerenveen, Sneek en Lemmer rijden andere instructeurs van Nationale Rijschool.

Onze rijinstructeur in Joure over Nationale Rijschool: "Jongeren helpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje is waar mijn hart ligt. Ik vind het prachtig om te zien hoe gemotiveerd mijn leerlingen zijn. Met veel plezier help ik ze bij het leren beheersen van de auto en het veilig navigeren over de weg. Elke keer als dat lukt, ben ik trots op de leerling én op mezelf."

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij Nationale Rijschool in Joure. Hulsman uit Joure: "Ik heb weinig geduld. Gelukkig had mijn instructeur alle geduld van de wereld met mij. Hij vertelde mij dat het niet erg is om fouten te maken, waardoor ik veel relaxter ging rijden!"

Alle pluspunten opgesomd:

 • Maak kennis met Nationale Rijschool en plan een proefrit!
 • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. Nationale Rijschool hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Betaal niet teveel: slechts €€37,50 per rijles.
 • Start nu en betaal later !
 • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Ben jij de volgende Max Verstappen? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door via het formulier. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×