Rijschool in Kloosterburen

Proefles aanvragen

Zie jij jezelf al rijden in een mooie Fiat 500 of een stoere Audi A3? Bij Nationale Rijschool zorgen we dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt in Kloosterburen. Bij Nationale Rijschool in Kloosterburen haal je gegarandeerd je rijbewijs.

Wie gaat lessen bij Nationale Rijschool in Kloosterburen, krijgt een eigen instructeur. Onze rij-instructeur komt overal: Kloosterburen, Kleine Huisjes, Molenrij en Broek. Nationale Rijschool rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Grijpskerk, Groningen of Dokkum.

Onze rijinstructeur in Kloosterburen over Nationale Rijschool: “Wil je ‘s avonds lessen of juist overdag in Kloosterburen? Door de weeks of juist in het weekend? Alles is mogelijk bij Nationale Rijschool in Kloosterburen. Vul gewoon het formuliertje in voor een proefles. Dan kunnen we eens kennismaken met elkaar. Ik heb er zin in!”

Leerlingen zijn te spreken over de manier van lessen. de Lange uit Kloosterburen: "Dankzij Nationale Rijschool ben ik eindelijk over mijn faalangst heen! Mijn instructeur was de rust zelve, precies wat ik nodig had!"

De kwaliteit van Nationale Rijschool in Kloosterburen

 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • Onze rijinstructeur uit Kloosterburen haalt je bij iedere les op.
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. Nationale Rijschool neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • Laat je niet afzetten! Kies voor Nationale Rijschool, wij hanteren de eerlijke prijs van €37,50.
 • Start nu en betaal later !
 • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Ben jij onze volgende leerling? Laat wat van je horen! Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.