Rijschool in Heemstede

Proefles aanvragen

Je bent op zoek naar een goede rijschool maar je weet niet waar te beginnen? Bij Nationale Rijschool zit je altijd goed. Je krijgt lessen op maat. Je kan autorijlessen volgen op je eigen tempo of supersnel. Bovendien ga je dankzij onze goede rijschool aan de slag op een moment dat voor jou past én in je eigen buurt.

Nationale Rijschool: de rijschool voor iedereen!

Nationale Rijschool biedt 3 rijlespakketten aan. Je kiest zelf welk pakket je wil volgen. Je kan advies krijgen van onze rijinstructeur bij het maken van deze beslissing. Al onze rijinstructeurs zijn gekwalificeerd en hebben als doel om jou te leren rijden. Ze bekijken wat jij al kan en wat nog niet. Zo kunnen ze gepersonaliseerde lessen voor je maken en verdoe je geen tijd met onnodige herhaling.

Waarom je voor ons moet kiezen

Dat is een goede vraag! Wel, wij lijsten het voor je op:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Bij Nationale Rijschool Heemstede krijg je heel wat voordelen. Wij denken aan jou en je budget!

Autorijschool in Heemstede en omgeving

De beste rijschool van Nederland vind je zeker bij jou in de buurt. Onze goede autorijschool leert je rijden in Centrum, Oude Dorp of de Indische Buurt. Je kan ook leren rijden bij Nationale Rijschool in Hoofddorp, Zaandam of Haarlem.

Rijlessen bij de beste verkeersschool doe je op een moment dat past in je agenda. De rijinstructeurs halen je thuis op. Dat kan wanneer jij wilt. Het is nooit te vroeg in de ochtend of te laat op de avond.

Supersnel je rijbewijs halen

Een spoedcursus rijbewijs B geeft je de kans om supersnel je rijbewijs te halen. Er is geen wachttijd bij onze goede autorijschool dus je kan meteen beginnen op het eerste moment dat voor jou past. Je plant meteen al je rijlessen én je rijexamen in. Zo ben je zeker dat je je rijbewijs binnen enkele weken in handen houdt.

Gratis proefles in Heemstede

Nog voor je echt van start gaat met je rijlessen in Heemstede, krijg je een gratis proefles.  Ook dit plan in op een moment dat voor jou goed uitkomt. Je betaalt onze rijschool 40 euro voor die les. Dat bedrag krijg je terug wanneer je ook je rijlespakket bij ons aankoopt.

Nationale Rijschool biedt uitsluitend rijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×