Spoedcursus rijbewijs in Eindhoven

Een toenemend aantal personen kiest voor deze uitgebreide methode van rijlessen om snel hun rijbewijs te verkrijgen, met andere woorden, een versnelde cursus. Wat betekent een versnelde cursus rijbewijs? Wat zijn de pluspunten? Wat zijn de kosten en meer vragen zullen hieronder worden beantwoord!

Waarom kiezen voor Nationale Rijschool?

Bij Nationale Rijschool profiteer je niet alleen van de kennis van onze instructeurs, maar ook van diverse andere voordelen, zoals een gratis proefles!

 

SPOEDCURSUSOnze werkmethode

Bij een spoedcursus is het uiteraard belangrijk om je rijbewijs vlot te behalen. Wanneer je voor een versnelde cursus kiest, vinden je rijlessen in een periode van 2 tot 4 weken snel na elkaar plaats. De planning van de lessen is aan jou! Binnen 5 tot 8 dagen kun je met de versnelde cursus rijbewijs al je praktijkexamen afleggen.

Direct starten? Nationale Rijschool hanteert geen wachtlijsten! Je kunt meteen je proefles boeken en geef direct aan dat je voor de versnelde cursus komt. Zo kun je samen met Nationale Rijschool je examen zo spoedig mogelijk plannen. Neem ook een kijkje bij onze andere rijlespakketten!

Tarieven

Men gaat er vaak van uit dat een versnelde cursus rijbewijs duur is, maar bij Nationale Rijschool is dit niet het geval! Zo profiteer je optimaal van je tijd om je rijbewijs snel te behalen, tegen een minimale prijs van €920,-! Bovendien geniet je van bijkomende voordelen:

 • Gegarandeerd snelle examendatum.
 • Extra ondersteuning van de instructeur.
 • Problemen worden vlot opgespoord zodat je efficiënt kunt bijsturen.
 • Pas na afloop betalen voor de gevolgde lessen.
 • Kosteloos herexamen als je niet meteen slaagt.

Tot besluit heb je alle flexibiliteit en vrijheid om samen met Nationale Rijschool jouw rijbewijs te behalen!

Veelgestelde vragen

Wat is de duur van de rijlessen bij een spoedcursus?

De rijlessen duren doorgaans tussen de 3 en 4 uur. Hiermee kan Nationale Rijschool samen met jou zoveel mogelijk oefenen en je goed voorbereiden op het praktijkexamen. Houd er echter rekening mee dat de lessen langer zijn en je je langer moet concentreren. Goed uitgerust zijn voor elke les is daarom cruciaal!

Moet ik vooraf mijn theorie-examen halen?

Het is inderdaad verstandig om vooraf je theorie-examen te behalen. Dit is namelijk verplicht voordat je je praktijkexamen mag afleggen! Het zou jammer zijn als je je praktijkexamen niet mag afleggen omdat je je theorie nog niet hebt behaald.

Hoe snel kan ik mijn rijbewijs halen?

Je kunt al binnen 8 dagen of 4 weken na aanvang van de cursus op praktijkexamen, afhankelijk van hoe snel je je lessen plant. Nadat je geslaagd bent, kan je gelijk naar het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen!

Waar worden de spoedcursussen nog meer aangeboden?

Nationale Rijschool geeft spoedcursussen over heel Nederland. De meest populaire locaties zijn: Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam.

Deel deze pagina via:

Spoedcursus

1.125
920
Spoedcursus in 8 dagen je rijbewijs!
 • Gratis Herexamen t.w.v. €330
 • 100% vrijblijvende proefrijles
 • 7,- korting per rijles
 • Actie is geldig t/m  2024-03-28
Dit pakket wil ik
Meer info

Veel voorkomende vragen

  Hulp nodig bij je lespakket?

  Hoeveel lessen heb je nodig?

  © Copyright Nationale Rijschool
  Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
  Tarieven
  Spoedcursus
  Proefrijles
  Locaties
  Vacatures
  carcrossmenucross-circle
  ×