Rijschool in Bovenkarspel

Wij helpen jaarlijks honderden leerlingen bij het behalen van hun rijbewijs. Ben jij onze volgende geslaagde? Nationale Rijschool heeft ook een rijschool in Bovenkarspel!

Nationale Rijschool in Bovenkarspel geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Vanuit Bovenkarspel verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als Lutjebroek, Grootebroek en Broekerhaven. Wil je rijlessen volgen in EnkhuizenZwaag of Medemblik, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Bovenkarspel over Nationale Rijschool: “Ik ben nog steeds net zo waanzinnig enthousiast als mijn leerling slaagt als mij mijn eerste leerling die zijn papiertje haalde."

Onze instructeur in Bovenkarspel is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Heusden uit Bovenkarspel: "Naast mijn baan van 40 uur en voetbal in het weekend was er voor mij eigenlijk geen tijd voor rijlessen. Mijn instructeur van Nationale Rijschool maakte speciaal voor mij 's avonds tijd vrij, kanjer!"

Kies voor de kwaliteit van Nationale Rijschool

 • Start nu en betaal later !
 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
 • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
 • Bij ons betaal je voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €37,50.
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.

Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Bovenkarspel voor jou reserveren? Laat wat van je horen en vraag een proefles aan! Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu