Rijschool in Steenwijk

Proefles aanvragen

Heb jij wellicht een coureur in je zitten? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: Nationale Rijschool Steenwijk!?

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Steenwijk. Hij werkt niet alleen in Steenwijk, maar rijdt ook in Giethoorn, Tuk en zelfs in De Bult. Nog verder van huis? Rijschool Nationale Rijschool heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Blokzijl, Wolvega en Noordwolde.

Onze rijinstructeur in Steenwijk over Nationale Rijschool: "Het leukst aan mijn werk als rij-instructeur vind ik de vrijheid. Ik probeer mooie wegen op te zoeken in en rondom Steenwijk, zodat rijden ook leuk is om te doen. Echt, Steenwijk is nog veel mooier dan je denkt!"

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij Nationale Rijschool zijn binnen 50 minuten overtuigd! van de Wildeselieuw uit Steenwijk: “Niet kunnen autorijden terwijl je kinderen hebt, is soms best lastig. Je kunt niet even op de koffie bij je zus. Ik heb me toch maar ingeschreven voor het volgen van autorijlessen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! Ik kan nu eindelijk lekker met de kinderen een dagje op stap.”

De kwaliteit van Nationale Rijschool in Steenwijk

 • Start nu en betaal later !
 • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
 • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
 • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
 • Slechts € 37,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Steenwijk!
 • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
 • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.

Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Laat je gegevens achter via het formulier. We nemen contact met je op voor een proefles.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.