Rijschool Steenwijk

Heb jij wellicht een coureur in je zitten? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: Nationale Rijschool Steenwijk!?

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Steenwijk. Hij werkt niet alleen in Steenwijk, maar rijdt ook in Giethoorn, Tuk en zelfs in De Bult. Nog verder van huis? Rijschool Nationale Rijschool heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Blokzijl, Wolvega en Noordwolde.

Onze rijinstructeur in Steenwijk over Nationale Rijschool: "Het leukst aan mijn werk als rij-instructeur vind ik de vrijheid. Ik probeer mooie wegen op te zoeken in en rondom Steenwijk, zodat rijden ook leuk is om te doen. Echt, Steenwijk is nog veel mooier dan je denkt!"

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij Nationale Rijschool zijn binnen 50 minuten overtuigd! van de Wildeselieuw uit Steenwijk: “Niet kunnen autorijden terwijl je kinderen hebt, is soms best lastig. Je kunt niet even op de koffie bij je zus. Ik heb me toch maar ingeschreven voor het volgen van autorijlessen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! Ik kan nu eindelijk lekker met de kinderen een dagje op stap.”

De kwaliteit van Nationale Rijschool in Steenwijk

 • Start nu en betaal later !
 • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
 • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
 • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
 • Slechts € 37,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Steenwijk!
 • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
 • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.

Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Laat je gegevens achter via het formulier. We nemen contact met je op voor een proefles.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu