Rijschool in Ede

Proefles aanvragen

De beste rijschool van Ede is natuurlijk Nationale Rijschool. Niet alleen hebben we het hoogste slagingspercentage van alle rijscholen in Ede: we hebben ook enorm leuke voordelen en onwijs goedkope lespakketten!

Het voordeel van lessen in Ede

Lessen in Ede heeft een strategisch voordeel. Ede is een middelgrote stad met veel woonwijken en een centrum, waardoor je goed leert rijden. Door de uitstekende aansluiting op verschillende snelwegen, zoals de A12 en de A30, kunnen we ook steden als Barneveld, Amersfoort, Utrecht en Arnhem verkennen.

Vooral de twee laatstgenoemde steden zijn belangrijk, omdat hier bijzondere verkeerspleinen zijn, zoals het Velperbroekcircuit. Hierdoor word je 100% klaargestoomd voor een toekomst op de weg!

Voordelen van Nationale Rijschool in Ede

 • Start nu en betaal later !
 • Gratis proefles;
 • gratis herexamen.

Proefles aanvragen bij rijschool Ede

Nationale Rijschool heeft twee instructeurs in Ede, woonachtig in de wijken Rietkampen en Veldhuizen. Je krijgt één eigen instructeur, die je iedere rijles ophaalt. Vul rechts het formulier in voor een gratis proefrijles.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:
Lessen zijn nog niet beschikbaar in Ede
Vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte te blijven

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×