Rijschool in Hulst

Proefles aanvragen

Ben jij een echt racemonster? Of ben je nu al misselijk van de zenuwen? Bij Nationale Rijschool is er plek voor ieder type leerling. Stap achter het stuur bij Nationale Rijschool in Hulst!

Een van de Nationale Rijschool-instructeurs is actief in Hulst. Naast Hulst rijdt hij ook in Rover(s)berg, 't Jagertje en zelfs in Sint Jansteen. Terneuzen, Yerseke en Kapelle behoren ook tot de plaatsen waar Nationale Rijschool rijdt.

Onze rijinstructeur in Hulst over Nationale Rijschool: "Ik werk sinds 2020 bij Nationale Rijschool, daarvoor had ik een eigen rijschool. Ik merk dat het goed is om in een groot team te werken, omdat je zo veel van elkaar kunt leren."

Onze Nationale Rijschool-instructeur in Hulst is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! van Roon uit Hulst: "Ik kom net terug van De Efteling. Ik ben een echte pretpark-verslaafde. Vandaar dat ik blij ben dat ik nu mijn rijbewijs heb, zodat ik regelmatig naar de verschillende parken in Duitsland, België en Nederland kan reizen. Alleen dit jaar heb ik er al 32 bezocht. Dat had ik niet kunnen doen zonder auto."

Weet jij waarom je moet kiezen voor Nationale Rijschool?

 • Gratis proefrijles t.w.v. €45 (100% vrijblijvend)!
 • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
 • Nationale Rijschool gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
 • Naast excellente service biedt Nationale Rijschool ook een excellent tarief van €53 per rijles!
 • Start nu en betaal later !
 • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!

Sta jij al te popelen om van start te gaan? Hiernaast of hieronder vind je ons proefles formulier. Een medewerker van Nationale Rijschool neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.