Rijschool in Yerseke

Proefles aanvragen

Ben je het spuugzat dat je ouders je overal heenrijden? In Yerseke is Nationale Rijschool de beste Rijschool.

De rijlessen in Yerseke worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Hij rijdt overigens ook in Schore, Wemeldinge en Vlake. Andere rij-instructeurs van Nationale Rijschool rijden in Kapelle, Stavenisse en Goes.

Onze rijinstructeur in Yerseke over Nationale Rijschool: "Als instructeur van Nationale Rijschool houd ik van een babbeltje maken, maar weet ik mijn pupillen ook te wijzen op hun fouten. Bij Nationale Rijschool les je daardoor nooit langer dan nodig is!"

De instructeur in Yerseke weet iedereen op zijn of haar gemak te stellen. Charle uit Yerseke: "Ik bepaal nu iedere zaterdagavond zelf hoe laat ik naar huis ga! Ik vind het geen probleem om te bobben voor mijn vrienden!"

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

Start nu en betaal later !

 • Ga voor een gratis proefles!
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Niet geslaagd is niet getreurd, Nationale Rijschool betaalt je herexamen!
 • Nationale Rijschool rekent (slechts) een tarief van € 37,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
 • Start direct met lessen in Yerseke. Je hoeft niet te wachten.

Ben jij de volgende Max Verstappen? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Een medewerker van Nationale Rijschool neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

 

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu