Rijschool Terneuzen

Zit jij startklaar voor je rijbewijs? Waar wacht je dan nog op? Vertrouw op de jarenlange ervaring van Nationale Rijschool Terneuzen!

Vorig jaar slaagden 50 leerlingen in Terneuzen in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. Meer dan 70% van onze studenten slaagt in één keer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 52,5%.

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Terneuzen. Overigens lest hij naast Terneuzen ook in naburige plaatsen als Axelsche Sassing, Wulpenbek en Othene. Op zoek naar een instructeur in HulstHeinkenszand of Kapelle? Ook hier rijdt Nationale Rijschool.

Onze rijinstructeur in Terneuzen over Nationale Rijschool: "Regelmatig verwelkom ik nieuwe leerlingen in mijn lesauto. Ik vind het leuk om te zien welke transformatie leerlingen doormaken. Ze beginnen vaak enigszins nerveus en gespannen aan hun eerste rijles, maar al gauw krijgen ze het vertrouwen in hun eigen kunnen. Als ze uiteindelijk te horen krijgen dat ze geslaagd zijn, is mijn glimlach soms nog breder dan hun eigen glimlach."

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over Nationale Rijschool in Terneuzen, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Enckhof uit Terneuzen: "Dankzij Nationale Rijschool ben ik eindelijk over mijn faalangst heen! Mijn instructeur was de rust zelve, precies wat ik nodig had!"

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland? Nationale Rijschool...

 • Proef van Nationale Rijschool met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
 • Woon je in Terneuzen? Dan word je thuis opgehaald.
 • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
 • Bij Nationale Rijschool betaal je €37,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
 • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
 • De rij-intructeurs van Nationale Rijschool zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Terneuzen en omgeving? Vul het formulier in. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×