Rijschool Hoogeveen

Wil jij binnen enkele maanden in je eigen auto naar school rijden? Nationale Rijschool heeft ook een rijinstructeur in Hoogeveen!

De rij-instructeur in Hoogeveen stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Hoogeveen, dus ook in plaatsen als Stadterij, Alteveer of Fluitenberg. Dedemsvaart, Dwingeloo en Westerbork behoren ook tot de plaatsen waar Nationale Rijschool rijdt.

Onze rijinstructeur in Hoogeveen over Nationale Rijschool: "Iedere automobilist herinnert zich nog die ene dag dat hij voor zijn rijbewijs. Het is een onuitwisbare herinnering. Ook ik weet nog precies wat voor weer het was en wat voor trui ik droeg. Ik vind het fantastisch dat ik op de eerste rij zit wanneer een kandidaat slaagt. Super om te zien!"

Leerlingen van Nationale Rijschool in Hoogeveen raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Stijger uit Hoogeveen: “Op zaterdag speel ik met mijn tweelingbroer korfbalwedstrijden. Daar moeten we regelmatig een flink eind voor rijden. Tot voor kort waren we afhankelijk van onze ouders om te rijden. Maar nu we allebei ons rijbewijs hebben gehaald bij Nationale Rijschool kunnen we zelf rijden. O ja, ik wil nog wel even genoemd hebben dat ik vier dagen eerder geslaagd ben dan mijn tweelingbroer!”

Weet jij waarom je moet kiezen voor Nationale Rijschool?

 • Start nu en betaal later !
 • Maak kennis met Nationale Rijschool en plan een proefrit!
 • Onze rijinstructeur uit Hoogeveen haalt je bij iedere les op.
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, Nationale Rijschool betaalt jouw herexamen!
 • Naast excellente service biedt Nationale Rijschool ook een excellent tarief van €37,50 per rijles!
 • Prima slagingspercentage in Hoogeveen dankzij unieke lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.

Wil jij lessen in Hoogeveen en omgeving? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Een medewerker van Nationale Rijschool neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu