nederland rijles

Rijschool in Dedemsvaart

Bij onze rijschool in Dedemsvaart halen leerlingen over het algemeen binnen enkele maanden hun rijbewijs. Vraag vandaag nog een proefles aan bij Nationale Rijschool Dedemsvaart!, dé nummer één rijschool van jouw regio!

De rijlessen in Dedemsvaart worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Niet alleen inwoners uit Dedemsvaart, maar ook mensen uit Balkbrug, Ommen of Rheezerveen haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. In Hardenberg, Vilsteren en Hoogeveen rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Dedemsvaart over Nationale Rijschool: “Ik vier ieder succes met de leerling en voel me blij en tevreden wanneer de leerling geslaagd is en met een blij gezicht naar buiten stapt uit het CBR-gebouw. Mag ik jouw succes ook meevieren? Stap dan bij me in, in Dedemsvaart en haal ook binnen een half jaar je rijbewijs! Het kan allemaal bij Nationale Rijschool."

Oud-leerlingen in Dedemsvaart hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van Nationale Rijschool. Hijmen uit Dedemsvaart: “Op zaterdag speel ik met mijn tweelingbroer korfbalwedstrijden. Daar moeten we regelmatig een flink eind voor rijden. Tot voor kort waren we afhankelijk van onze ouders om te rijden. Maar nu we allebei ons rijbewijs hebben gehaald bij Nationale Rijschool kunnen we zelf rijden. O ja, ik wil nog wel even genoemd hebben dat ik vier dagen eerder geslaagd ben dan mijn tweelingbroer!”

7 keiharde feiten:

 • Ga voor een gratis proefles!
 • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. Nationale Rijschool hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Nationale Rijschool rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €37,50.
 • Start nu en betaal later !
 • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
 • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!

Wil je dat een rijinstructeur van Nationale Rijschool jou helpt om je rijbewijs te halen in Dedemsvaart? Vul het formulier in. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Gratis bij afname lespakket, anders € 40,-
 • Thuis opgehaald door één van onze instructeurs
 • Alleen deze maand €6,50 korting op je lesprijs

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Wanneer dit na 17:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×