Rijschool in Dedemsvaart

Proefles aanvragen

Bij onze rijschool in Dedemsvaart halen leerlingen over het algemeen binnen enkele maanden hun rijbewijs. Vraag vandaag nog een proefles aan bij Nationale Rijschool Dedemsvaart!, dé nummer één rijschool van jouw regio!

De rijlessen in Dedemsvaart worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Niet alleen inwoners uit Dedemsvaart, maar ook mensen uit Balkbrug, Ommen of Rheezerveen haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. In Hardenberg, Vilsteren en Hoogeveen rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Dedemsvaart over Nationale Rijschool: “Ik vier ieder succes met de leerling en voel me blij en tevreden wanneer de leerling geslaagd is en met een blij gezicht naar buiten stapt uit het CBR-gebouw. Mag ik jouw succes ook meevieren? Stap dan bij me in, in Dedemsvaart en haal ook binnen een half jaar je rijbewijs! Het kan allemaal bij Nationale Rijschool."

Oud-leerlingen in Dedemsvaart hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van Nationale Rijschool. Hijmen uit Dedemsvaart: “Op zaterdag speel ik met mijn tweelingbroer korfbalwedstrijden. Daar moeten we regelmatig een flink eind voor rijden. Tot voor kort waren we afhankelijk van onze ouders om te rijden. Maar nu we allebei ons rijbewijs hebben gehaald bij Nationale Rijschool kunnen we zelf rijden. O ja, ik wil nog wel even genoemd hebben dat ik vier dagen eerder geslaagd ben dan mijn tweelingbroer!”

7 keiharde feiten:

 • Ga voor een gratis proefles!
 • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. Nationale Rijschool hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Nationale Rijschool rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €37,50.
 • Start nu en betaal later !
 • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
 • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!

Wil je dat een rijinstructeur van Nationale Rijschool jou helpt om je rijbewijs te halen in Dedemsvaart? Vul het formulier in. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Gratis bij afname lespakket, anders € 40,-
 • Thuis opgehaald door één van onze instructeurs
 • Alleen deze maand €6,50 korting op je lesprijs

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Wanneer dit na 17:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:
Lessen zijn nog niet beschikbaar in Dedemsvaart
Vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte te blijven

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.