Rijschool in Westerbork

Proefles aanvragen

Wil je starten met autorijlessen bij de rijschool met een hoog slagingspercentage? Begin zo snel mogelijk bij Nationale Rijschool Westerbork!

Westerbork is het werkgebied van onze instructeur. Onze rij-instructeur komt overal: Westerbork, Eursinge, Orvelte en Zuidveld. Nog verder van huis? Rijschool Nationale Rijschool heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Beilen, Hijken en Aalden.

Onze rijinstructeur in Westerbork over Nationale Rijschool: “De laatste jaren werk ik als rij-instructeur bij Nationale Rijschool. Dit doe ik met ontzettend veel plezier. Doordat ons slagingspercentage zo hoog is, heb ik regelmatig nieuwe leerlingen in de auto zitten. Misschien ben jij wel mijn volgende leerling. Ik ga er dan alles aan doen om jou zo snel mogelijk te laten slagen!”

Nationale Rijschool heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Westerbork uitblinkt met een percentage van 100%! Jongerling uit Westerbork: "Naast mijn baan van 40 uur en voetbal in het weekend was er voor mij eigenlijk geen tijd voor rijlessen. Mijn instructeur van Nationale Rijschool maakte speciaal voor mij 's avonds tijd vrij, kanjer!"

Wij zijn de beste rijschool in Westerbork

 • Maak kennis met Nationale Rijschool en plan een proefrit!
 • Onze rijinstructeur uit Westerbork haalt je bij iedere les op.
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. Nationale Rijschool hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Naast excellente service biedt Nationale Rijschool ook een excellent tarief van €37,50 per rijles!
 • Start nu en betaal later !
 • Start direct met lessen in Westerbork. Je hoeft niet te wachten.
 • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.

Ben jij onze volgende leerling? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door via het formulier. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×