Rijschool Haulerwijk

Wil jij gegarandeerd de allerbeste autorijschool van Nederland? Nationale Rijschool heeft ook een rijinstructeur in Haulerwijk!

De rij-instructeur in Haulerwijk stoomt jou in een mum van tijd klaar. Woon je in Een-West, Een of Amerika? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. Wil je rijlessen volgen in Assen, Drachten of Hijken, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Haulerwijk over Nationale Rijschool: "Eén van de pluspunten van Nationale Rijschool is het feit dat kandidaten direct kunnen starten. Ook is het mogelijk om een spoedopleiding te volgen. Je haalt dan binnen een week het roze pasje. Wel is het dan belangrijk dat je een hele week vrij hebt, omdat er veel gelest wordt."

Onze Nationale Rijschool-instructeur in Haulerwijk is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Ides uit Haulerwijk: "Wanneer je in het bezit bent van je rijbewijs gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. De vrijheid is zo verademend!"

Ken jij de voordelen van Nationale Rijschool al?

 • Start nu en betaal later !
 • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
 • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. Nationale Rijschool neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • Nationale Rijschool rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €37,50.
 • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Ben je geïnteresseerd om te starten? Laat je gegevens achter via het formulier. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×