Rijschool in Assen

Wil jij ook de ultieme vrijheid ervaren? Trap deze week nog af bij Nationale Rijschool in Assen!

Onze rijinstructeur in Assen heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Hij rijdt tevens in de regio van Assen en doet daarbij plaatsen aan als Kloosterveen, Zeijerveen of Witten. Nationale Rijschool is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Hijken, Beilen en Haulerwijk.

Onze rijinstructeur in Assen over Nationale Rijschool: “Kletsen tijdens het volgen van de rijles is natuurlijk reuze gezellig. Ik vind het daarnaast heel belangrijk dat je je goed concentreert op de weg en niet afgeleid wordt. Hoe sneller jij je rijbewijs behaalt, hoe blijer ik wordt. En jij ook!”

Wij in Assen heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Veldpape uit Assen: "Ik keek behoorlijk op tegen het volgen van rijlessen, want ik ben eigenlijk best wel een angsthaas. Auto rijden vind ik maar eng, omdat het altijd zo druk is op de weg. Dankzij mijn instructeur verdween die angst als sneeuw voor de zon. Inmiddels stap ik met plezier achter het stuur en ben ik helemaal niet bang meer. Hartstikke bedankt,Nationale Rijschool."

Start nu en betaal later !

Alle pluspunten opgesomd:

 • Start nu en betaal later !
 • Proefles met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
 • Je wordt thuis opgehaald in Assen!
 • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt de rijschool jouw herkansing!
 • Bij ons betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €37,50.
 • Prima slagingspercentage in Assen dankzij unieke lesmethode.

Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Vul het formulier in. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×