Rijschool Zaltbommel

Zie jij jezelf al rijden in een mooie Fiat 500 of een stoere Audi A3? Bij Nationale Rijschool zorgen we dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt in Zaltbommel. In Zaltbommel is rijschool Nationale Rijschool uiteraard van de partij!

Nationale Rijschool Zaltbommel selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Hij rijdt tevens in de regio van Zaltbommel en doet daarbij plaatsen aan als Tuil, Bruchem of Haaften. Nationale Rijschool is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Geldermalsen, Den Bosch en Leerdam.

Onze rijinstructeur in Zaltbommel over Nationale Rijschool: "Het voordeel van rij-instructeur zijn is dat ik mijn eigen tijden bepaal. Veel leerlingen willen 's avonds of in het weekend lessen. Dat is geen probleem, en bij Nationale Rijschool zonder extra kosten."

Oud-leerlingen in Zaltbommel hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van Nationale Rijschool. Weisbeek uit Zaltbommel: "Ik ben in recent geleden bij Nationale Rijschool gaan lessen, terwijl ik pas dit jaar hoefde te betalen. Op het moment dat ik rijles deed, was ik werkloos, maar ik kon wel ergens anders beginnen, maar daar had ik een rijbewijs voor nodig. Nu heb ik een baan als postbode en kan ik daarnaast mijn rijles afbetalen. Dank je wel, Nationale Rijschool}!

Ben jij de volgende coureur in spé?

Start nu en betaal later!

 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. Nationale Rijschool neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • Het laagste uurtarief van Zaltbommel!
 • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Vul het formulier in. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×