Rijschool Goes

Woon jij in Goes en wil jij je rijbewijs halen? Dan heb je de keuze uit een groot aantal rijscholen in Goes en omgeving. Nationale Rijschool is ook één van die rijscholen in Goes. Wij staan voor persoonlijkheid, werken doelgericht en hebben een unieke werkwijzen.

Daarom kiezen voor Nationale Rijschool

Om ervoor te zorgen dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk haalt bij onze rijschool in Goes, sta jij centraal bij ons. Zo heb je een vaste instructeur die je voortgang goed in gaten kan houden. Ook heb je als cursist een vertrouwd gevoel door elke keer dezelfde rijinstructeur naast je te hebben. De rijlessen beginnen bij jou thuis voor de deur. Nadat je de auto onder controle hebt gaan we steeds meer toewerken naar het grote moment: het afrijden.

Omdat het CBR in Goes gevestigd is, zal je ook afrijden in Goes. Tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Goes zal je daarom veel door Goes en omgeving rijden.

Lespakketten rijschool Goes

Om je daarnaast zo goed mogelijk te leren autorijden, bieden wij lespakketten op maat aan. Wij nodigen je uit om een gratis proefles te nemen bij Nationale Rijschool. Aan de hand van deze proefles kunnen wij goed inschatten welk lespakket het beste bij jou past.

Het is ook mogelijk om bij onze rijschool in Goes een spoedopleiding te volgen. Je haalt dan binnen 5 tot 13 dagen je rijbewijs. Meer weten over het halen van je rijbewijs bij onze rijschool in Goes? Neem contact met ons op of schrijf je direct in voor rijlessen in Goes

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×