Rijschool in Goes

Proefles aanvragen

Woon jij in Goes en wil jij je rijbewijs halen? Dan heb je de keuze uit een groot aantal rijscholen in Goes en omgeving. Nationale Rijschool is ook één van die rijscholen in Goes. Wij staan voor persoonlijkheid, werken doelgericht en hebben een unieke werkwijzen.

Daarom kiezen voor Nationale Rijschool

Om ervoor te zorgen dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk haalt bij onze rijschool in Goes, sta jij centraal bij ons. Zo heb je een vaste instructeur die je voortgang goed in gaten kan houden. Ook heb je als cursist een vertrouwd gevoel door elke keer dezelfde rijinstructeur naast je te hebben. De rijlessen beginnen bij jou thuis voor de deur. Nadat je de auto onder controle hebt gaan we steeds meer toewerken naar het grote moment: het afrijden.

Omdat het CBR in Goes gevestigd is, zal je ook afrijden in Goes. Tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Goes zal je daarom veel door Goes en omgeving rijden.

Lespakketten rijschool Goes

Om je daarnaast zo goed mogelijk te leren autorijden, bieden wij lespakketten op maat aan. Wij nodigen je uit om een gratis proefles te nemen bij Nationale Rijschool. Aan de hand van deze proefles kunnen wij goed inschatten welk lespakket het beste bij jou past.

Het is ook mogelijk om bij onze rijschool in Goes een spoedopleiding te volgen. Je haalt dan binnen 5 tot 13 dagen je rijbewijs. Meer weten over het halen van je rijbewijs bij onze rijschool in Goes? Neem contact met ons op of schrijf je direct in voor rijlessen in Goes

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu