Rijschool Wageningen

Bye bye openbaar vervoer! Rijbewijs, here I come! 1,2,3, GO! Bij Nationale Rijschool Wageningen! kun je naast de standaardpaketten ook kiezen voor een spoedopleiding!

Onze instructeur rijdt in Wageningen. Hij rijdt tevens in de regio van Wageningen en doet daarbij plaatsen aan als Randwijk, Bennekom of Nergena. Wil je rijlessen volgen in Kesteren, Rhenen of Ede, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Wageningen over Nationale Rijschool: “In mijn kwart eeuw als instructeur heb ik een grote diversiteit aan leerlingen gezien. Ik weet hierdoor iedereen een persoonlijk en passend leertraject te bieden."

Oud-leerlingen zijn zó positief over Nationale Rijschool Wageningen dat ze Nationale Rijschool massaal aanbevelen aan hun vrienden. Wolberts uit Wageningen: “Mijn vriendin was altijd de BOB, nadat we op een feestje waren geweest. Daardoor kon ik altijd vrij mijn eigen gang gaan! Ze wilde graag ook eens een avondje kunnen doorzakken en gaf me als verrassing een proefrijles. Ik was blij verrast toen mijn instructeur opeens voor de deur stond! Nu ik mijn rijbewijs heb, is zij de ene keer de BOB en ik de andere keer.”

Ook dit is Nationale Rijschool Wageningen:

 • Start nu en betaal later !
 • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipes van het rijden leert.
 • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
 • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
 • Bij Nationale Rijschool betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €37,50.
 • Prima slagingspercentage in Wageningen dankzij unieke lesmethode.
 • De rij-intructeurs van Nationale Rijschool zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Ben jij onze volgende leerling? Laat je gegevens achter via het formulier. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu