Rijschool in Waalwijk

Proefles aanvragen

De beste rijinstructeurs en –instructrices van Waalwijk leren jou alle tips en tricks van het autorijden. Parkeren, schakelen en verkeersregels naleven, het autorijden heeft binnenkort geen geheimen meer voor jou. Je haalt gegarandeerd je rijexamen dankzij Nationale Rijschool Waalwijk!

Kies voor kwaliteit, kies voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Waalwijk biedt goedkope en efficiënte lessen aan iedereen. Onze verkeersschool in Waalwijk werkt samen met de meest ervaren instructeurs en instructrices. Zij leren jou rijden en op een leuke manier.

 Bij onze goedkope rijschool in Waalwijk stel je zelf je rijlespakket samen. Eerst volg je een proefles. Dan kies je een van onze rijlespakketten. Tenslotte, leg je het rijexamen af. Je krijgt een gratis herkansing als je niet van de eerste keer slaagt.

Alle voordelen op een rij

Je geniet van een hele reeks voordelen als je je autorijlessen volgt bij Nationale Rijschool Waalwijk. Je kan profiteren van:

gratis proefles bij nationale rijschool

Haal je rijbewijs zonder zorgen en op een budgetvriendelijke manier bij de beste rijschool van Waalwijk. 

Autorijschool in Waalwijk en omgeving

Leren rijden dat doe je het best in je eigen buurt. Je kent de moeilijke kruispunten en de gevaarlijke bochten. Dankzij onze autorijschool in Waalwijk leer je rijden in Waalwijk-Centrum, Baardwijk of Besoijen.

Onze instructeurs en instructrices zijn flexibel. Jij kiest op welk moment van de dag je autorijlessen volgt. Dan kan om 9u00 ’s ochtends maar ook om 8u00 in de avond. Wat voor jou past! 

Woon je niet in Waalwijk? Je vindt ons ook in steden zoals Oosterhout, Breda en Tilburg.

bekijk hier onze lespakketten

Haal met spoed je rijbewijs B

Je kan je rijbewijs B met spoed halen in Waalwijk. Het kan zijn dat je het nodig hebt voor die ene baan of om op tijd op school te zijn. Kies voor een spoedcursus rijbewijs bij Nationale Rijschool. 

In een spoedcursus rijbewijs B leer je hetzelfde als tijdens elke andere lessenreeks, maar bij een spoedcursus doe je dat sneller. Je rijexamen plan je aan het begin van je lessenreeks zodat je een duidelijke deadline hebt. De rijinstructeurs begeleiden je tijdens de hele lessenreeks. 

Gratis proefles autorijden in Waalwijk

Je krijgt bij Nationale Rijschool Waalwijk altijd een gratis proefles. Je betaalt 40 euro voor die les. Dat bedrag krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool Waalwijk volgt. Nadien kies je een pakket op maat. Jij slaagt gegarandeerd voor je rijexamen. Kies nu jouw rijlespakket!

 

Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen B aan.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.